A pornó 50 árnyalata - 3. rész

A profi felnőttfilmek tele vannak trükkökkel és vágásokkal. Ha mindent elhiszel, amit ott látsz, komoly egészségügyi kockázatnak teheted ki magad. Légy résen!

Sok évvel ezelőtt magyar nők, mint olcsó kelet-európai szexmunkás dolgozók hozták be az anális szexet, mint mindennapos falatot a pornóiparba. Tejlesen normálissá és elvárttá téve a popsiba történő behatolást, mely minden következmény nélkül váltogatható a vaginával és a szájjal.

Mivel fontos volt a magyar pornóipart felfuttatni, olyat kellett mutatni a közönségnek, ami akkor még nem volt mindennapos. Ezáltal sokakban fel sem merül, hogy egy filmforgatás előtt a hölgy akár napokig nem eszik, beöntést végez stb., hogy a filmen tiszta legyen a látvány.

Ezt otthon hányan csináljuk meg? Kényelmes ez? Nem vagyok popsi ellenes, sőt! Meg van ennek is a helye és szerepe, de bizonyos szabályok között. Remek cikkek szólnak arról, hogyan kell előkészíteni a terepet az anális szexhez, hogy az valóban mindkét fél számára élvezetes legyen. Biológia, anatómia nem ördögtől való tudomány, nem árt ismerni.

Forrás: Unsplash

Nos, az igényesebb pornófilmek hosszú órákon át, van hogy napokig készülnek, és ugyanúgy, mint a hollywoodi filmek, tele vannak vágásokkal, szünetekkel és trükkökkel. Példának okáért, az oly népszerű deepthroat technikát sok nő csak érzéstelenítő sprayjel képes kivitelezni, a pornó filmeken is!

Ezt akkor ki is élvezi? Az, hogy a 20 perces vagy egy órás filmben a nő folyamatosan nedves, a férfi folyamatosan kőkemény, olyan teljesítménykényszer alá tudja helyezni a párok tagjait, hogy normálisnak tekintik a potencianövelők, síkosítók, vagy durvább drogok használatát is.

Nos, ez sem normális. Normálissá teszi a ránk ömlő hamis, és trükközött filmek tömkelege. Jó ezeken átlátni, ha tényleg tudod, hogy ez a valóságnak csak egy szelete.