A pornó 50 árnyalata: Fikció és valóság

Belevágtam a fakanalam a szaftba, folytatom, ahol abbahagytam. Tudatosság és pornó. Mi történik ha megkajálod a filmet, úgy ahogy van.

Volt kisgyermek, aki azt gondolta magáról a szuperhősös filmek után, hogy tud repülni, és leugrott egy háztetőről. Szerencsére túlélte...

Ám sok felnőtt a pornóban nem tesz különbséget fikció és valóság, megvalósítható és megvalósítandó között. Az, hogy lehet egy horror filmben ezerféleképpen ölni, nem jelenti azt, hogy ki is kell próbálnod! Ezt tudod. A pornóval kapcsolatban sokakban, ki tudja, miért, mégsem merül fel kérdés.

Egyik volt osztálytársam luxusprostituáltként dolgozott, és mesélt pár dolgot. A könnyű munkákról, mikor csak annyi volt a feladata, hogy ügyfele szájába ürítsen, vagy magassarkúban kellett megtaposnia a fizető klienst. A prostitúció üzlet, ahogy a pornó is. Miért? Mert ott olyan dolgokat is megélhet az ügyfél, amelyeket a normál menetű életében szégyell, vagy ami mások számára tényleg elfogadhatatlan. Még jó, hogy gyilokbiznisz nincs, vagy horror... Bár ki tudja?!?

Manapság már nem vagy trendi fiatal, ha nem szereted, élvezed, sőt kéred a fojtogatást szex közben. Honnan jöhet ez az igény? Természetesen a gyorsan és könnyen elérhető pornóból. Ahol úgy tűnik, ezt minden nő veszettül élvezi. Hát nem! Nem mindenki. Van, aki igen. Aki igen, az pornó nélkül is rájön, mire gerjed, élvez.

Emiatt gyakran beleszaladhatsz olyan kapcsolatokba, ahol a másik fél elvárásait nem tudod, vagy nem akarod teljesíteni. Ezért nagyon fontos itt is az őszinte kommunikáció.

Semmi baj azzal, ha valaki a BDSM-re gerjed, de ha te nem, akkor ezt jobb hamar tisztázni és különválni, mint hogy a „szerelem" jegyében megtegyél olyan dolgokat, amiket egyébként sose tennél, és legfőképpen nem élvezel! Ha mégis belemennél abba, hogy kipróbáljatok szokatlan, adott esetben veszélyes dolgokat,

egyezzettek meg egy jelben, amire leálltok, ha nem jó, vagy túlment a határodon a dolog!  

Kommunikáció!

 

Soha ne félj kimondani, mi tetszik, mi nem! És ha valakinek így nem vagy jó, próbál rávenni olyasmire, amit te nem akarsz, akkor neked azzzal az emberrel nincs dolgod! Hagyd ott, és ne sajnáld! Majd talál magának megfelelő párt.