Jött a nagy kérdés: Hova tegyelek, te srác?

Kislányom! A jó szex nem egyenlő a szerelemmel - ez volt édesanyám szexuális felvilágosításának első mondata. Akkor megdöbbentett, de ma már tudom, aranyigazságot mondott. Az előző részben meséltem az áramlásról és a táncról, meg a szépségről, amit vele megéltem. Azt hittem, nincs feljebb... Szerencsére tévedtem.

Nem tudtam az elme és a gondolat szintjén ezzel az egésszel mit kezdeni. Nem volt még ilyen „dobozom".

Hova tegyelek, te srác? Olyan vagy nekem, mint a világ legtermészetesebb dolga. Úgy passzolok hozzád, ahogy soha senkihez. És te hozzám.

Mi történik itt? Ha ez ennyire klappol, miért nem érzem azt a veszett szerelmet, mint korábban más, méltatlan kapcsolataimban? Kéne ezt éreznem?

Lehet, hogy ez valami más? Valami szerelmen túli, mit tudom én micsoda, ami tényleg működik?

Eszembe jutott a társkeresőn a szövegem:

"Valami különlegeset keresek. Se tartós (tejet), se komoly (szigorú) kapcsolatot, de nem is a csélcsap lazát. Valami olyat, amiben mindenki önmaga, együtt még több. A barátok elkísérnek akár 100 szerelmen át. Van olyan vajon, ami még ennél is több lehet?"

Előfordulhat, hogy ez az a több? Ami képes meghaladni a szerelemnek nevezett kényszerzubbony szorítását, és többet ad mindennél, ami elképzelhető?

Felfoghatatlan emberi léptékkel. Ez meghaladja a fizika, a biológia, a logika és minden eddig ismertnek vélt területet.

Eltelt pár hónap. És ez nem hogy megszokássá, kiismeréssé vált volna, egyre több lett. Sőt, egyre többé váltunk egymás álltal.

Nem ragadtunk bele semmibe, ami előző nap, héten működött. Újra és újra felfedeztük egymást. Gyarapodtunk. Nemesedtünk.

Forrás: -123RF-

Naponta hosszú órákon át beszéltünk (és beszélünk) telefonon a semmiről, meg a valamiről.

Személyesen pedig totális önátadással, intimitással mélyülünk a szexualitás olyan mezsgyéin, melyek talán még nem is léteztek eddig.

Számunkra bizonyosan nem. A gyönyör olyan mértékű megélése, amely vetekszik az univerzum végtelenségével...

Szavakon túli világokban járunk. Együtt. És ebben ez az igazi varázslat. Ketten. 

Leírni is döbbenet, hogy akár tíz órán át is lehet szexelni. Nem azokra a hosszú aktusokra gondolok, amiket soha ki nem állhatam.

Kérem szépen, mi történik itt?