Megint elindultam felfedezni, és ismét sikamlós terepre tévedtem

Kislányom! A jó szex nem egyenlő a szerelemmel - ez volt édesanyám szexuális felvilágosításának első mondata. Akkor megdöbbentett, de ma már tudom, aranyigazságot mondott. Az előző részben elmeséltem, hogy vágtam magam haza a szerelemmel, most megosztom veletek, hogy lépegettem az online társkeresők tekervényes ösvényein. 

A tanulságos, de mégis félresikerült szerelmi kalandom után, ahogy előzően mondtam:

Hosszú évekig úgy voltam vele, nem érdekel sem a szex, sem a szerelem. A jó szexet magamnak is adhatom, ha nagyon rávinne a kényszer...

És ez be is vált. Sikeres, kiegyensúlyozott életemet éldegéltem, amikor egy barátnős traccspartin szóba kerültek az online randik. Különös hangsúlyt kaptak a maszkolós, furcsa időszakban.

A barátnőim már szakértők voltak, mégis értetlenül álltak az "élményeik" előtt. Jelöl, de nem ír, ír, de nem válaszol, beköszön, eltűnik, normálisnak tűnik, majd küldi a kobrát.

Nem arattam nagy sikert azzal az érvelésemmel, hogy ez utóbbit elismerésnek is vehetik, hiszen a macska is csak akkor mutatja a hasát, ha megbízik benned... Gyorsan felvilágosítottak, hogy itt ez nem bizalom kérdése, röpködnek a kobrák bizalom nélkül is. Igaz, nem csak itt.

A lényeg az, hogy a panaszáradat engem totál feltüzelt. El is határoztam, hogy kipróbálom.

Már fentem előre a fogam a jó kis riposztokra, és az oltásokra, amit kiszórhatok azokra a srácokra, akik direkt kérik a szurit.  

Forrás: 123RF

Sosem gondoltam volna, de a legnagyobb akadálynak az tűnt, hogy egy épkézláb fotóm sem volt magamról. Nem vagyok egy selfiwoman, és nem is igazán kértem meg eddig senkit, hogy fotózgasson. Végül, az egyik bátor - és kellően naiv - barátnőm felajánlotta, hogy segít. Hamar rájött, elhamarkodottan gondolta ezt a projektet megoldhatónak. A könnycsorgásos röhögés alap volt, így nem igazán lettek díjnyertesek a képek. Azért készült két vállalható ... a hatvanból. Kellően természetesek, mégis karizmatikusak, ez kell nekem, irány az útvesztő!

Előkaptam a költői vénámat, aztán felnyargaltam az egyik népszerű társkeresőre. Anno gyors szexrandikra jött létre, de ma már - elvileg - normálisabb, vagyis komolyabb kapcsolatról ábrándozók is vannak fenn. Mondom elvileg.

Még mielőtt belemelegedtem volna, átgondoltam, hogy mi lesz a huzogatós szűrőm.

Nem látni a szemét, kuka. Nincs szöveg, kuka. Csak savazza a nőket, kuka. Sorolja a végtelen igényeket kuka. Pia, kuka. Igénytelenség kuka.

Ezek voltak a legfontosabbak, na meg persze az örök favorit, a női megérzés és természetes boszorkányság. Ettől függetlenül egész szépen gyülekeztek a matchek. És meglepő módon egész jó arányban írtak is az úriemberek. Meglepődtem, hiszen sem a barátnőim, sem a savazós blogok nem erről meséltek...