Kinyírt a birtokló fenevad: Rendesen hazavágtam magam a szerelemmel

Kislányom! A jó szex nem egyenlő a szerelemmel - ez volt édesanyám szexuális felvilágosításának első mondata. Akkor megdöbbentett, de ma már tudom, aranyigazságot mondott.Az előző részekben meséltem nektek a szerelemről, amely elvette az eszemet. Bele is haltam...

Nem rémlett, hogy anyám azt mondta volna, sose legyek szerelmes. De tény, hogy a csak jó szex menedzselhetőbb kategória volt. Ott nem léptek be a képbe ezek a zavaró furcsaságok, hogy miért nem ír? (tán mert dolgozott), miért nem találkozunk szombaton? (mert az anyjának segített) és hasonlók...

És hiába tudtam az észszerű válaszokat, a bennem lévő, birtokló fenevad azt akarta minden áron, hogy bedugjam a zsebembe, és örökké velem legyen. Álmodoztam arról, hogy milyen jó lenne úgy meghalni, miközben vele szexelek, éppen egyszerre érünk a csúcsra és... szép halál.

Forrás: 123RF

Bele is haltam. A lelkem, vagy nevezzük bárminek, amely szenvedni szokott. Előbb-utóbb ebbe belefárad az ember, ha nem tudja jó irányba terelni. Én nem tudtam. Sosem éreztem azt, hogy eleget kaptam belőle, és eljutottam oda, hogy inkább pontot teszek a végére.

Bármennyire is fáj és beledöglök, nem akarom érezni: a folyamatos igényt a közelségére, az érzelmi kiszolgáltatottságot.

Ezután hosszú évekig úgy voltam vele, érdekel sem a szex, sem a szerelem. A jó szexet magamnak is adhatom, ha nagyon rávinne a kényszer. Időközben klassz, erre a célra nagyszerűen megfelelő eszközöket sikerült beszereznem.

Kedvencem a nyuszis haverom lett. Ő mindig a rendelkezésemre állt. Nem kérdezett, csak tette a dolgát. Mindegy, hogy előtte szőrtelenítettem-e, vagy sminkeltem-e. Csak elem kellett bele, és máris boldoggá tudott tenni. Na, jó, nem boldoggá, de kielégültté. A boldogságot én szolgáltattam magamnak, ha ebben a formában annak lehet nevezni.

A következő részben a társkeresőn kalandozok...