Az izzasztó felvilágosítás után eljött a szerelem ideje

Kislányom! A jó szex nem egyenlő a szerelemmel - ez volt édesanyám szexuális felvilágosításának első mondata. Akkor megdöbbentett, de ma már tudom, aranyigazságot mondott. Az előző részekben meséltem nektek a kis araszolgatásaimról, most viszont megérkezett a szerelem. Hurrá! Vagy mégsem?

Jött, látott, győzött, felemelt, ledobott, megrágott, kiköpött, istennővé tett, pokolra vetett. Így dióhéjban a szerelemről...

Ránéztem és végem volt. Mással nem is tudtam másra koncentrálni, minden egyéb gondolat apróra zsugorodott az agyamban. Kitehettem volna a foglalt táblát.

Amikor beszélt a srác, csak arra tudtam gondolni, hogy ott azonnal megcsókolom, megeszem reggelire, és akkor örökké velem, bennem marad. Úgy vonzott a teste, hogy fájdalmat éreztem, ha távolodott. Fizikai fájdalmat.

Akkoriban azt gondoltam, hogy csak a testét kívánom veszettül. Tévedtem. Imádtam a hangját a telefonban, az üzeneteit, a gondolatait, a mindenét. Ha találkoztunk, úgy éreztem spontán öngyulladok, és hívhatjuk a tűzoltókat. Többször eszembe jutott, hogy biztos a kocsiban az ülésfűtés megy ezerrel, attól megelgszem folyamatosan, de persze nem. Eszelős belső lázban égtem.

Na, hát itt kezdődtek a bonyodalmak. Szerelem... A fájó, maró éhségem a jelenlétére, elvette a józan eszemet. Követelőző és erőszakos lettem. Persze, női minőségemben, de akkor is nehéz volt a bennem lakó fékevesztett vadat visszafognom.

Forrás: 123RF

Ez akkora belső feszültséget okozott, hogy sokszor voltam szemrehányó vele, állandóan felróttam, hogy miért nincs velem és így tovább. Ezzel a kapcsolatunk szépen lassan a folyamatos kielégületlenség felé tartott. Nem a szex terén, az eszméletlen jó volt. Úgy lehetett vele elmerülni a szenvedély, a lélek és test birodalmában, ahogy még könyvben sem olvastam akkoriban sehol. Csak éppen függő lettem...

Pedig olyan jól éldegéltem én enélkül is előtte. A nagy hiányolós fájdalmamban egyre többször kívántam, hogy bárcsak ne lettem volna szerelmes. Ez fáj. Ez éget. Meghülyít, és bolonddá tesz. Menekültem rendesen.

Ráadásul bántom azt, akit szeretek.

Szörnyen éreztem magam. Mindemellett meg leírthatatlanul boldog is voltam, amikor rám nézett, amikor velem volt, amikor szeretgetett.

A következő részben: Nem rémlett, hogy anyám azt mondta volna, sose legyek szerelmes. De tény, hogy a jó szex menedzselhetőbb kategória volt.