Perzsaszőnyeg kézikönyv: Szexuális függetlenség

Kell-e, jó-e a szexuális függetlenség? Még szép, hogy igen! És tudod, miért? Mert akkor nem sodródsz az árral, nem csak elszenvedsz helyzeteket, és nem gyűl benned egy rakás rossz emlék. Még így is spejzolhatsz belőlük rendesen, akkor minek kísérteni a sorsot?!

Úgy tűnik, tényleg visszafelé haladok a "Perzsaszőnyeg kézikönyvben." A 10+1-es listám 8-9. helyén állt ez a két tanítás:

  1. Mielőtt elvárod, hogy értsék a tested reakcióit, igényeit, előbb ismerd meg te őket.
  2. A lélek nélküli szextől ne várj se odafigyelést, se perzsaszőnyeghez méltó bánásmódot. Ha mégis megteszed, ne döbbenj meg, ha lábtörlőként kezelnek.

Kicsit kibővíteném, vagyis másképp közelíteném meg. Mert ezúttal más a mozgatórugó:

Kell-e, jó-e a szexuális függetlenség? Még szép, hogy igen! És tudod, miért? Mert akkor nem sodródsz az árral, nem csak elszenvedsz helyzeteket, és nem gyűl benned egy rakás rossz emlék. Még így is spejzolhatsz belőlük rendesen, akkor minek kísérteni a sorsot?!

Amikor megveszel egy technikai eszközt, elolvasod a használati utasítást. Ez természetes, mert akarod érteni a működését, és megtudni, hogy is hozhatod ki a legjobbat belőle. Ha átmész az általad kedvelt szomszédhoz, és a kezébe nyomod, majd azt várod, hogy tájékozódás nélkül csúcsra járassa a cuccot, akkor a hiba a te készülékedben van.
Szóval, ez a kis bölcsesség csak arra kellett, hogy felhívjam a figyelmedet az első pontra: a szexuális függetlenség egyik legmostohábban kezelt részlete az, hogy a nagy társas hancúrozás előtt fedezd fel, ismerd meg a testedet, tudd, hogy mik a reakciói, a kedvenc felületei, pontjai.

Aztán fedezd fel azt is, hogy az együttlét során, mi jó neked, melyik pozíció előnyös. Ehhez még vedd hozzá a fantáziádat is. Gondolatban mitől indulsz be, "filmnek" kell pörögnie vagy elég erősen koncentrálnod egy "képre". Amikor már kész a saját használati utasításod, légy igényes, járj utána, hogy a másik nemről mi hírlik! Bár nincs két egyforma test és lélek, azért legalább gyűjtögess általános jellemzőket.

De ismétlem: nincs két egyforma út ebben a csodás labirintusban! És akkor tudsz játékosan közlekedni benne, ha nem sémákra építesz. Sem a magad, sem a másik nem esetében!

A frász kitör ettől a magabiztos kijelentéstől: jó vagyok az ágyban! Mégis mire alapozod?

Forrás: 123RF

Hogy Lacikának kilógott tőled a nyelve? Sárika meg nem kapott levegőt a mámortól? Lehet, de jön Pistike, Anika és a többiek, akiknek más igényei vannak, más használati utasítása, ám te erőlteted a bevett sémát, mert lusta vagy megújulni és nekifutni az új kihívásnak. Utána meg fanyalogsz, hogy a sárcnak, csajnak semmi sem jó, pedig te akkora király vagy az ágyban, hogy bármelyik koronás lemond a trónról, még a híred hallatán is.

Anno a suliban a nagymenő srácokat állandóan interjúvoltam. Neked mi, neked hogy, neked miért ez? Érdekes tapasztalat volt. Mert a strigulázók tulajdonképpen a saját testük reakcióit sem ismerték, arról nem beszélve, hogy a lányokéra nem is voltak kíváncsiak.

Elképzeltem a sorozatlövések céltábláit, azokat a csajokat, akik nem tudni, milyen okból, de fontosnak tartották, hogy ezekkel a fiúkkal hemperegjenek. És így csináltak magukból lábtörlőt, akiken gondolkodás nélkül "átmentek", ők meg "gazdagabbak" lettek egy... nem is tudom, mivel, mert ez akkor sem nevezhető élménynek, ha éppen szikrázott a szemük az orgazmustól. Arra ott a kezed, meg minden egyéb, amivel örömet tudsz szerezni magadnak, de komolyan!

Igen ám, de a csapda ott van, hogy ha arra sem veszed a fáradtságot, hogy önmagadat szeresd, felfedezd, "legyetek jóban", akkor kelhetsz, fekhetsz egyik ágyból a másikba (ha eljutsz ilyen elegáns közegbe, persze), akkor is az maradsz, aki önmaga elől is menekül, bele egyenesen a lábtörlőgyárosok karjába. Márpedig, aki önmagát nem szereti, tiszteli, az mástól sem kap tiszteletet, szeretetet.

Ja, hogy mit számít egy gyors kufirc, esetleg kettő? Sokat! Mert a lélek furcsa jószág, s hamar megborul. Ahogy nagyanyám mondta: Ami ma buli, holnapra lehet, hogy bili. 

A szexuális függetlenség nem azt jelenti, hogy akkor és addig engedélyezed az orgazmust, amíg neked jó. Nem azt jelenti, hogy majd te jobban tudod, megmutatod, és amúgy is nálad van a mennyország kulcsa. Mert az az önzés magasfoka, és erre is inkább a kezedet ajánlom. Legalább megismered önmagad, így hátha mindenki jól jár. 

A függetlenség ott kezdődik, amikor van önmagadhoz használati utasításod, amit meg is osztasz az arra érdemesekkel. Amikor képes vagy levetkőzni az alibiként használt gátlásaidat. Amikor nem egy filmben látott, hallott, vagy korábbi mintát utánzol, hanem hagyod, hogy előjöjjön belőled a vágyakozó, az oroszlán, a kiscica, bármi, ami benned bújkál, mert te azzal is tisztában vagy, hogy mi tör ki belőled, amikor igazán megpengetik a húrjaidat. És végezetül az, amikor mindennél fontosabb számodra, hogy "olvasd a másik használati utasítását", s valós örömet tudj neki okozni.A sor korántsem teljes. Egészítsd ki. Készítsd el a saját használati utasításodat. Magadnak leírhatod, de ne nyomj senki kezébe egy vaskos könyvet. Hidd el, beszélni róla, néha maga az előjáték...