És robogtunk tovább anyám felvilágosítós vonatán

Kislányom! A jó szex nem egyenlő a szerelemmel - ez volt édesanyám szexuális felvilágosításának első mondata. Akkor megdöbbentett, de ma már tudom, aranyigazságot mondott. Az első két részben meséltem nektek az izzasztó felvilágosító beszélgetés (?) kezdőlépéseiről, ahol jeleztem, hogy volt még feljebb (alább) is, de anyám nem szórakozott, mint a gyorsvonat úgy robogott tovább...

Tudnod kell, hogy mi, hol, hogyan jó neked. A pasi nem fogja tudni, nem gondolatolvasó az...

- ez volt az előző beszélgetésünk egyik nagy kijelentése, amit el is raktároztam azonnal.

Megnyugtató volt tudni, hogy ha felfedezem vagy simogatom magam, és az jó nekem, az nem bűn. Sőt!

De még hosszú volt az este, és látszott, anyámnak eszében sincs leállni. Bár, akkor zúgott a fejem és  úgy éreztem, ezekhez is hetek kellenek, hogy feldolgozzam.

A pozíció sem mindegy - folytatta anyám egy hirtelen váltással.

Milyen pozícióóó? Miről beszél, úristen?! 

Mindenkinek van favoritja, ahol pont jó a szög, meg minden. Ezt is próbálgatni kell, rá kell jönnöd, hogy neked, hol a legjobb. Ez nem olyan, mint a filmeken, hogy mindenkinek, mindenhogy jó! Egy fenéket!

Forrás: 123RF

Milyen szööög? Nem mertem kérdezni. Csak néztem, hogy aha meg ühüm... Itt elmondta, melyik az ő kedvence. Esküszöm, leestem volna a hokedliről, ha nem olyan stabil az. Izzadtam, és minden bajom volt. Mikor menekülök már meg ebből a szituból?

Anyám vette végre a lapot, hogy sok(k) volt a téma, és aludni engedett, de előtte felhívta a figyelmem, hogy kérdezzek bátran, ha már ott tartok, és figyelmembe ajánlotta az egyik könyvet a polcon. Nem a Kámaszútra volt, pedig arról már hallottam. Szexualitásról, kapcsolatfajták, vonzódások. Jónak tűnt. Hasznos is volt.

Beslattyogtam a szobámba, befeküdtem az ágyamba, és bámultam a mennyezetet. Biztos voltam benne, hogy nem fogok anyámtól kérdezni. Ez őrültség... Pedig azt is tudtam, hogy képben van és tudna segíteni, ha kérném. Na, de nehogy már!

Teltek múltak a hónapok, évek. Szedtem magamra ezt-azt közben, de anyámtól nem igazán kérdeztem. Az egyik nyaralás alkalmával egy fiú igen kitartóan kerülgetett, udvarolt, beszélgetett velem.

Éreztem, hogy irulok-pirulok, és hogy jó az illata, bár én úgy mondtam magamban akkor, hogy szaga. Mit flancoskodjak.

Édesanyáááám, jó a szaga, mit is jelent ez? Költői kérdés volt, de lehet, hogy ezt simán megkérdezhettem volna.

Forrás: 123RF

Szóval, ez a srác azért vonult be a személyes történetembe, mert eléggé zsibbadtam itt-ott, ha a közelembe jött. Aztán megtörtént az első csók. Ennyi nyálat bakker... Nem mondom, igazán sokkoló élmény volt. Semmi izgató nem volt ebben, csak azon gondolkodtam, honnan van ennyi nyál a számban. Amikor abbahagyta, akkor kezdtem el érezni a testemet. A furcsa elektromos cikázásokat, zsibongást, melegséget. Izzadtam mint... vagyis akkor ezt hittem, de ez nem izzadás volt, hanem izzás. Még a bőröm is párolgott...

Megyek tusolok egyet (viccelek), a lényeg, hogy legközelebb jövök a közös felfedezés élményével...