Anyám könyörtelenül folytatta a felvilágosítást

Kislányom! A jó szex nem egyenlő a szerelemmel - ez volt édesanyám szexuális felvilágosításának első mondata. Akkor megdöbbentett, de ma már tudom, aranyigazságot mondott. Az első részben meséltem nektek az izzasztó felvilágosító beszélgetés (?) kezdőlépéseiről, ahol jeleztem, hogy volt még feljebb (alább) is...

Anyám kérdését, amivel az előző részt zártam, megismétlem most is.

A lényeg, hogy tudd, neked mi a jó! Ha ezt tudod, jó lesz a szex. Ha nem, akkor a pali a feje tetejére is állhat, te akkor se fogsz élvezni semmit. Szóval, szoktad magad simogatni?

Persze, édesanyám, rendszeresen simogatom magam. Biztos voltam benne, sose ejtek ki ilyet a számon. Akkoriban már jó barátságban voltam az ujjaimmal, na de hogy ezt anyámnak elmondjam? Tiszta ciki. Egyébként volt nyugtató utóhatása is a beszélgetésnek, nevezetesen, hogy normális vagyok - már amennyire anyám is az -, és nincs abban semmi rossz, ha szeretek a testemnek örömet okozni. Nagydobra azért nem vertem.

A simogatás fontos, derítsd fel a tested. 

Igenis, anya, ezen rajta vagyok (persze, ezt sem mondtam hangosan).

Forrás: 123RF

"Először nem biztos, hogy érzel bármit is, de ha többször csinálod, és figyelsz befelé, megérzed. Van ahol a gyengédség, van ahol az erősebb érintés lesz a nyerő. No, meg... változik ez közben is."

Tudnod kell, hogy mi, hol, hogyan jó neked. A pasi nem fogja tudni, nem gondolatolvasó az - folytatta anyám könyörtelenül.

Na meg, ha valami bevált az előző nőjénél, úgyis azzal fog próbálkozni. Az meg neked babám, nem biztos, hogy bejön."

Anya, nem az a fontos, hogy tudjuk mi a jó a férfinak? - ehhez már volt bátorságom megkérdezni.

Azzal ne foglalkozzál! Megoldja az magának, hidd el. Ha neked jó, neki is jó lesz.Nem önzőség ez anya? - ezt speciel, tényleg így gondoltam.

Lehet. Próbáld majd ki, melyik működik jobban, aztán mesélj

- zárta le a kérdést anyám, de a beszélgetést még közel sem.

Ecsetelgette, hogy sokféle pali rohangál körülöttünk, és mielőtt rózsaszínű ábrándokba hajszolnám magam, nem árt tudni, hogy mind meg akar majd dönteni. Viszont jó ha időben megtanulom, hogy ÉN VÁLASZTOK! Mindig!

Ez tetszett, meg is fogadtam. És tetszett az is, amit ezután mondott. Volt benne valami megmagyarázhatatlan erő, magabiztosság...

Forrás: 123RF

A beleegyezésed nélkül senki nem nyúlhat hozzád. Különben ütsz vagy futsz! Ne tárgyalj, és ne hagyd magad rábeszélni olyanra, amiben nem vagy biztos. Ha bizonytalan vagy, az azt jelenti NEM!

Ugye, nem hiszitek, hogy anyám ennyivel letudta a felhomályosítást? Érkeztek a pozíciók, és én néztem, mint a moziban. Ezzel jövök legközelebb.