Hogy mondom angolul? Szlengszótár kezdőknek és haladóknak - Ismerkedés és flört

Összematcheltetek egy helyes külföldivel Tinderen, és nem szeretnéd, hogy teljesen zöldfülűnek nézzen, esetleg számodra kellemetlen témákra terelődjön a beszélgetés? Itt a túlélőcsomag, mely tartalmazza a flörtölés, ismerkedés terén népszerű szlengkifejezéseket.

Bae

A before anyone else kifejezés mozaikszava, illetve a babe, baby uniszex rövidítése. "Look, that's my bae!" "Aww, he's so cute!" ("Nézd, ott van a drágám!" / "De édes!")

Blowjob

Orális szex a nő részéről, rövidítve BJ. Szinonimája a giving head. A handjob a kézimunkát takarja. "Barbara's coming over tonight." "Oooh, someone's gonna get a blowjob!" ("Barbara átjön ma este." / "Óóó, úgy látom, itt orálozás lesz!")

Crush

Valaki kiszemeltje. "I have a crush on Harry!"("Harry nagyon bejön!") "Look, she's my crush over there!" ("Nézd, ő ott a kiszemeltem!")

Cum

To cum azt jelenti: elélvezni, a cumshot pedig az ejakulációt takarja. Szinonimái a to nut vagy a to bust a nut. "She almost made me cum/nut when she sent her first nudes." ("Majdnem elsültem, mikor először küldött meztelen képet!")

Foreplay

Szexuális előjáték. "Foreplay is usually necessary to get a girl in the mood." ("Általában szükség van előjátékra, hogy a lány hangulatba kerüljön.")

Hitting on (somebody)

Rányomulni valakire, flörtölni valakivel. "Have you seen David last night?" "Yeah, he was totally hitting on me!" ("Taliztál tegnap este Daviddel?" / "Ja, tisztára rám nyomult!")

Hickey

A nyom, ami a nyak kiszívása után marad a bőrön. "Who gave you that hickey?" ("Ki szívta ki a nyakadat?")

Main chick / side chick

Poligám életmódot folytató emberek nevezik így a hivatalos (main chick - ebből egy van) és nem hivatalos (side chick - belőlük több is lehet) barátnőiket, akik általában nem tudnak egymásról. A kifejezés természetesen férfiakra is ráhúzható, csak akkor boy, guy, man, nigga, vagy bármilyen más, hímneműre utaló kifejezés a második szó. "Damn, my main chick almost found out I got a side chick too." ("Basszus, a nőm majdnem rájött, hogy szeretőm van!")

Player

Igazi játékos, aki tudja, hogyan csavarja az ujja köré a kiszemeltjeit, és rendszerint egyszerre több vasat tart a tűzbe. Durvább szinonimája a fuckboy. "You're a little player!" "Babe, who told you this?" ("Te csak játszol velem!" / "Baby, kitől hallottad ezt?")

Wife / husband material

Párkapcsolat szempontjából értékesnek tartott személy, feleségnek, férjnek való. "Man, you have to meet Laura, she's a 10, wife material for sure!" ("Tesó, muszáj megismerned Laurát, 10/10-es, gyűrűt érdemel!")