És akkor anyám elkezdte a szexuális felvilágosítást

Kislányom! A jó szex nem egyenlő a szerelemmel - ez volt édesanyám szexuális felvilágosításának első mondata. Akkor megdöbbentett, de ma már tudom, aranyigazságot mondott. Nektek volt ilyen sztoritok? És milyen nyomot hagyott bennetek? Megosztom az enyémet...

"Nem kell várnod a szerelemre, az majd vagy jön, vagy nem. Inkább nem. Úgy lesz jó neked a szex, ha szimatra mész."  Anyám így hívta a kémiát.

"Kívánod a mukit vagy nem? Ha kívánod, szerezd meg. De ettől még nem lesz jó a szex. Ismerned kell magadat kislányom. Szoktál maszturbálni?"
Öööö... Azért itt már kellően vörös volt a fejem - is. Őszintén, nem igazán erre számítottam. Ez egy laza esti dumcsinak indult. Mi történt aznap stb. És ha már felhomályosítás: valamiféle köntörfalazásos himi-humira gondoltam.

Nem, anyám nem szórakozott, bele a közepébe.

És még alább is. "No, leányom, létezik hús és vér hímtag. Tudod, az egyik ugyanakkora marad izgalmi állapotában is, míg a másik..."  Látom magam előtt anyám gyönyörű szemeit a múlt élvezetes homályában csillogni. Nem vagyok biztos benne, hogy akarom tudni, mitől ragyog...

Forrás: Eli

"Javaslom, válaszd a másodikat. Az izgalmasabb."  Azért jó, ha tudjátok, hogy ebben az időben maximum ruhában láttam férfit, szóval fogalmam sem volt, miről beszél. De ő legalább nem késett el a felvilágosítással.

A lényeg, hogy tudd, neked mi a jó! Ha ezt tudod, jó lesz a szex. Ha nem, akkor a pali a feje tetejére is állhat, te akkor se fogsz élvezni semmit. Szóval, szoktad magad simogatni?

Most komolyan?! Ki a fene válaszol erre őszintén az anyjának? Csak hallgattam. Kíváncsi voltam, hogyne lettem volna, de azt sem akartam, hogy ítélkezzen felettem. Pedig úgy tűnt, ezen a téren biztosan nem ítélkezős típus. Megfordult a fejemben, hogy ettől nem leszek-e "rosszlány", már ha élvezem a szexet, de megkérdezni nem mertem.

Az este még tartogatott jó pár meglepetést. De ezt legközelebb mesélem el, mert azt mondják, nem divat manapság túlbeszélni a dolgokat, úgysem olvassátok el. Fel nem foghatom, hova rohan mindenki?! Remélem, ez még beoson az ingerküszöbön.