Készíts őszi dekorációt a természet kincseiből!

Az ősz a nagy kirándulások évszaka. Természetjárás közben nemcsak az utolsó meleg napsugarakat gyűjtheted be, hanem a természet legszebb, legkülönlegesebb kincseit is, amelyek felhasználásával könnyen készíthetsz egyedi asztali dekorációt.

Beköszöntött az ősz! A természet aranybarna, bronzos, sárgás és narancsos színekbe öltözik, hullanak a falevelek, a nap sugarai és az időjárás még kellemesen meleg, minden elcsendesül. Ez az év egyik legszebb időszaka. Kirándulás közben gyűjthetsz a természetben színes faleveleket, tobozt, gesztenyét, makkokat, bogyókat, virágokat és növényeket, amelyekből egyszerűen és költséghatékonyan készíthetsz szép és stílusos dekorációt. Mutatom, hogyan. 

Egyszerű és stílusos őszi asztaldísz.Forrás: Gáll Franciska

 Így készült:

Az őszi asztali dekorációmhoz vettem egy kerek tálcát, amire nagyméretű faleveleket helyeztem. Középre színes gyertyákat tettem, melyek köré cserjét, tobozokat, gesztenyét szórtam. A tálcára helyeztem még gránátalmát - lehet helyette szőlő is -, és különböző méretű színes dísztököket. Utóbbiakat virágboltokból, dekorüzletekből tudod olcsón beszerezni. Végezetül az üres lyukakba rejtettem még száraz leveleket, virágokat és makkot, és már kész is a mutatós dekoráció!

Levelekből, termésekből őszi koszorút, vagy akár kopogtatót is készíthetsz.