Ingyenes szuperkoncert sztárfellépőkkel a Puskás Arénában

Akadálymentes lelátó, karitatív sorsjegyárusok, 100 négyzetméteres mobillottózó és nem utolsó sorban sztárfellépők várnak szeptember 25-én a Puskás Arénában, a 30. születésnapját ünneplő Szerencsejáték Zrt. jóvoltából. 

2018 és 2019 után idén újra lesz Szuperkoncert! 

Az elsőn, a Hatoslottó 30. születésnapját ünnepelték, olyan sztárokkal, mint a Sting és Shaggy, vagy Bryan Adams, a Wellhello és a Punnany Massif.

A következő évben a Skandináv lottó adta az esemény apropóját, amin több mint 70 ezer ember nézte meg a Wellhello koncertje mellett Bryan Adams fellépését.

Loftii BegiForrás: Redlemon

2021. szeptember 25-én pedig egy újabb felejthetetlen koncertélmény vár a Puskás Aréna Szoborparkjában, ahol mindhárom koncertező csapat először lép fel:

Bagossy Brothers CompanyForrás: Sinco

17 órakor a koncertet Lotfi Begi és vendégei nyitják, őket követi 18:00-kor a Bagossy Brothers Company, amelyet a 20 órától kezdődő Majka & Curtis exkluzív show zár le.

Majka&CurtisForrás: MTI/Kovács Tamás

Az idei esemény egyik különlegessége, hogy a Szerencsejáték Zrt. a rendezvény ideje alatt a helyszíni értékesítésből befolyt teljes összeget az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, amelyet a szervezet a koronavírus-járvány miatt hátrányos helyzetbe került családok megsegítésére fordít.