Izgalmas döntő elé néznek a Vándor Viadal diákversenyzői

2021. szeptember 5-én kiderül, hogy a döntőbe jutott négy középiskolás csapat közül melyik győzedelmeskedik a testet és a szellemet egyaránt próbára tévő feladatokban.

A Vándor Viadal Zemplénben játszódó versenysorozatán eredetileg 19 csapat indult, de a 4. adást követően már csak tízen maradtak, a döntőbe pedig a legrátermettebb négy csoport került be.

Minden csapat két fiúból és két lányból áll, akiknek eddig nemcsak ügyességi és erőnléti kihívásokat kellett teljesíteniük, hanem próbára tették tájékozódási képességeiket, illetve stratégiai gondolkodásukat és logikájukat is.

Mivel minden játék más helyszínen zajlik, a nézőnek alkalma nyílik megcsodálni a zempléni térség különleges pontjait. A képernyő előtt ülve virtuálisan ellátogathatsz a Megyer-hegyi tengerszemhez, a sárospataki várhoz, a füzéri várhoz, a Bodroghoz, a Füzérradványi Kastélyparkba, a tarcali Áldó Krisztus szoborhoz, a tokaji Tisza-strandra, a Gombos-hegyi pincesorra, a háromhutai erdőségbe, illetve a sátoraljaújhelyi kalandparkba is.

Forrás: Vándor Viadal Facebook
A Vándor Viadal döntője 2021. szeptember 5-én vasárnap 11:20-kor startol a TV2-n, tehát ha szeretnél a távolból szurkolni a négy döntős csapatnak, semmiképp se hagyd ki ezt az izgalmas műsort!