Csütörtökön is gyere a Nagyerdőbe!

A csütörtököt is nagyon összerakták a Campus szervezői, bőség zavara van, nehéz a választás, de mi azért megpróbáltuk a lehetetlent, és kiválasztottunk néhány jónak ígérkező koncertet. 

A legnagyobb fejtörtést a MOL Nagyszínpad okozza, már amennyiben gondot jelent, hogy az egész estét előtte töltsd. 

Intim Torna Illegállal indul a buli, a 30Y-nal folytatódik, és eljut a Halott Pénzig.

Magyarország egyik legnépszerűbb, Marschalkó Dávid egyszemélyes produkciójából hétfős zenekarrá fejlődött bandáját nehéz lenne beskatulyázni, zenei stílusukra leginkább a változatos a megfelelő szó. Talán ebben is rejlik a népszerűségük. A Halott Pénz ott lesz 20:20-kor a MOL Nagyszínpadán, s garantáltan nagy bulit csinál. Te se hagyd ki!

 

Ám a hangulat csak ezután hág majd igazán a tetőfokára, amikor Debrecen büszkeségei, az "alföldi gyerekek" lépnek fel ugyanarra a színpadra. Nem véletlenül az ő daluk adja a Campus klipjének alapját: 

 A rockzenekar harminckét éve, mondom még egyszer, 32 éve áll a színpadon, s Lukács Laci még mindig ugyanazzal a lendülettel és lelkesedéssel tépi a basszgitár húrjait és közben üvölti a banda legnagyobb slágereit. A közönségben pedig "kicsik és nagyok", rockerek és nem rockerek üvöltik vele együtt. Mire a koncert véget ér, se Lukácsnak, se neked nem lesz hangod, de megéri utána az a pár óra kényszernémaság!  

Tehát este 10, MOL Nagyszínpad, Tankcsapda. Ott a helyed!  

Íme egy kis ízelítő a koncerthangulatból: 


Na, de van még színpad a Nagyerdőben, például a Soproni Nagyszínpad, ahol többek között fellép a Leander Kills is. Az is ismerheti a zenekart, aki nem metálrajongó, ha máshonnan nem, A Dalból, ahol nyerniük ugyan még sosem sikerült, de begyűjtöttek jó pár rajongót. 

Soproni Nagyszínpad, 22:50, Leander Kills. 

Öreg ember nem vénember, tartja a mondás, amit Ganxsta Zolee újra és újra meg is erősít. 1988 óta van a pályán, a Sex Actionnel vált híressé, ahol Szaszával borzolták a kedélyeket, majd megalapította a Ganxsta Zolee és a Karetellt. 

A Kartell csütörtök este 22 órakor lép fel az OTP Színpadra. Finomkodásra ne számíts! :)

Ha nyugalomra, nevetésre, nagy beszélgetésekre vágysz, akkor lődd be magadnak az Egyetem tér Bárszínpadot, ahol minden este a Dumaszínház művészei dobják fel a hangulatot. Csütörtökön 19 órától Musimbe Dávid Dennis ontja magából a poénokat. 

Még több helyszín, és még annál is több program vár benneteket a Campuson, a filmklubtól a mulatóson át az alternatívig, csak bírjátok a tempót!

A teljes palettát a Campus Fesztivál weboldalán találjátok, válogassatok kedvetekre és érezzétek jól magatokat Debrecenben!