Debrecenbe kéne menni! Naná, hogy a Campus Fesztiválra!

Ínséges idők jártak a koncertek és fesztiválok rajongóira, mostanáig. Debrecenben lesz Campus, sőt van! A számtalan hiperszuperfantasztikus program közül minden nap ajánlunk néhányat. 

A szerda estére pihenjetek rá, mert nem akármilyen programot állítottak össze a Campus Fesztivál szervezői. Zenében is fő a változatosság, na meg ízlések és pofonok..., ezért igyekeztünk minden műfajt és stílust számba venni. 

A MOL Nagyszínpadra este 10-kor a Bagossy Brothers Company áll fel. A gyergyószentmiklósi bandával készült interjúnk első része nemrég jelent meg; ha felkészülten akartok érkezni a buliba, vagy csak kíváncsiak vagytok mondjuk a szövegeik hátterére, mindenképpen olvassátok el! Ha pedig vagytok olyan szerencsések, hogy ott lehettek a Campuson, ne hagyjátok ki a koncertjüket!

Hihetetlen, de igaz: 28 éve alakult az Alvin és a mókusok. A punkzenekar este fél 8-kor áll a nagyérdemű elé: finomkodásra ne, de egy hatalmas bulira nyugodtan számítson, aki akkortájt a Soproni Nagyszínpad felé vetődik. 

Időnként szövegkönyv kell hozzá, de Nasiimov - alias Ádám Nashnoush - kétségkívül az egyik legtehetségesebb feltörekvő magyar előadó. A líbiai származású 21 éves srác az OTP Színpadra este 7-kor lép fel.

Ha az alternatív zenére esküszöl, akkor érj oda éjfélre a Fénytorony Pódiumhoz, ahol Péterffy Bori és a Love Band ad koncertet. 

A zenekart nagyon nem kell bemutatni, a színésznő és bandája 14 éve állt zenei pályára, népszerűsége töretlen, nem csak az undergorund kedvelői között.

A reggae rajongóira is jobbnál jobb programok várnak, hirtelen nem is tudja az ember, kiket hallgasson meg, ha a változatosság gyönyörködtet elvet vallja. Pörög is most a fejemben, hogy "LB27PASOLB27PASO" és a mutató - Miksáéktól itt kérek elnézést - a Pannonia Allstars Ska Orchestránál állt meg. De eskü, hogy csak az időpont miatt.

A PASO 23:15-től játszik a a Nádudvari Gasztroszínpadon.

Ha szerda este leginkább röhögésre vágysz, akkor Ráskó Esztert neked találták ki! A Dumaszínház művésze az Egyetem tér Bárszínpadon ontja magából a poénokat este 7-től. 
Ugyanitt némi bárzene után Kökény Attila és Járai Márk is színpadra lép, szóval, ha egy helyben töltenéd az estét, itt egészen változatos programok várnak. 

A fentieken kívül millió más program is vár a Campuson, teljes képet a fesztivál weboldalán találsz.

Vidám, felszabadult fesztiválozást kívánunk mindenkinek!