Sztárkonyha - Érdekes étkezési szokások celebéknél

Elképesztő villákban élnek, fényűző gálaesteken vesznek részt és a temérdek pénzük már a bankkártyájukra is alig fér rá. Igen, ők a sztárok, akik nem csupán ezzel tűnnek ki közülünk, hanem a nem hétköznapi étkezési szokásaikkal is. Lássuk, mit esznek a celebritások!

Gondolkoztál valaha azon, hogyan tartja magát formában a számos sikerfilmet maga mögött tudó, ám még nem Oscar-díjas sztárszínésznő, Kate Hudson? Nos, a hollywoodi csillag egyáltalán nem eszik reggelit, mondván,

Én nem az a fajta lány vagyok, aki éhesen kel ki az ágyból reggel. Minden dietetikus azt mondaná, hogy ez egy szörnyen egészségtelen szokás, de mindnyájan követünk el hibákat. 

 

Az üzletasszonyként és színésznőként is kiváló Jessica Alba a vízre esküszik. Egész álló nap azt issza. Na persze önmagában ennek még nincs hírértéke, annak viszont már annál inkább, hogy sózza a vizét, méghozzá rózsaszín Himalája sóval. Senkinek sem ajánljuk, hogy kipróbálja otthon.

Gordon Ramsayt nem kötik a hagyományok. A sztárséf nem ragaszkodik a megszokott reggeli, ebéd, vacsora beosztáshoz.Ő akkor eszik, amikor kedve szottyan és megéhezik, viszont naponta mindig ötször, hogy bírja erővel a rengeteg munkát. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy ha Gordon Ramsay készíteni nekünk az elemózsiát, akkor nekünk is mindegy lenne, hogy mikor ülünk asztalhoz.

Királyi családtagnak királyi reggeli dukál, gondolhatnánk. A helyzet azonban nem egészen így fest. Erzsébet brit királynő ugyanis nem variálja túl a reggeli menüjét. Minden áldott reggel kukoricapelyhet eszik egy csésze remekül elkészített angol teával.

43 évesen még mindig csúcsteljesítményre képess a Tampa Bay Buccaneers amerikai futball csapatának irányítója, Tom Brady. Nemrégiben a sztársportoló szakácsa árulta el, hogy Brady étrendje koránt sem tekinthető átlagosnak. Amellett, hogy a legendás játékos nem eszik fehér cukrot és lisztet, paradicsomot, borsót, padlizsánt és gombát sem fogyaszt. Mindezt úgy, hogy 80%-ban zöldségeken él. Nem lennénk a séfje helyében.