Sztárok konyhája - 1. rész

Elképesztő villákban élnek, fényűző gálaesteken vesznek részt és a temérdek pénzük már a bankkártyájukra is alig fér rá. Igen, ők a sztárok, akik nem csupán ezért tűnnek ki közülünk, hanem a nem hétköznapi étkezési szokásaikkal is. Lássuk, mit esznek a celebritások!

Az ötvenes évek sztárja, színésznő, fotómodell és énekesnő Marilyn Monroe csaknem minden reggel felvert két tojást, összekeverte tejjel és megitta. Amikor az újságírók rákédeztek, hogy mi áll a furcsa napindító fogás hátterében, akkor a díva így válaszolt;

El nem tudom képzelni, hogy bármelyik orvos tudna ennél táplálóbb ételt javasolni egy munkába rohanó lánynak.

Ki tudja, lehet, hogy ez állt a fantasztikus sikerek hátterében?

Steve Jobs, az Apple társalapítója olyannyira szerette az almát – ki gondolta volna?! – és a répát, hogy életének bizonyos időszakában nem is evett mást.

Forrás: Unsplash

Csoda hát, hogy a kollegái időnként megrökönyödve látták, hogy főnökük a sok sárgarépától besárgult? 

Fehérházi pletykák szerint az egykori amerikai First Lady és külügyminiszter Hillary Clinton egy-egy pikáns hangulatú tárgyaláson igencsak paprikás hangulatba tudott kerülni.

Forrás: Pixabay

 

Persze könnyen lehet, hogy ez nem véletlen, hiszen a 2016-os elnökválasztás demokrata jelöltje úgy falta a méregerős jalapeno paprikát, mintha sós mogyorót falatozott volna. 

A mozgás az ereket, a sajttorta pedig az írói vénát erősíti. Nos, az állítás második része valószínűleg hamis, ettől függetlenül tény, hogy a jelenkor egyik legolvasottabb írója, Stephen King minden áldott nap megeszik egy sajttortát. Szóval ha valaki esetleg tollat ragadna...

Forrás: Unsplash