Három meccs telt el, de már megvannak az Eb hősei

Sokan vártuk a Dánia-Finnország találkozót, ami bár remek hangulatban indult, majdnem tragédia lett belőle. A dán csapatkapitány, olasz kupagyőztes Christian Eriksen hirtelen eszméletvesztése miatt nem a történelmi finn győzelemről maradt emlékezetes a B-csoport nyitómeccse.

Futballmeccseken hősként többnyire a gólok szerzőit, vagy az ahhoz segítő csapattársakat tartjuk, ám az idei Európa-bajnokságon ez egészen biztosan másképp lesz. 

Aki látta tegnap a Dánia-Finnország találkozót, garantáltan sokkos állapotba került a meccs 44. percében, amikor a dánok csapatkapitánya, Christian Eriksen eszméletlenül esett össze a pályán. 

Tíz percen keresztül nézték a helyszínen szurkolók, ahogy a dán orvosi stáb és a mentősök együtt próbálták újraéleszteni a világklasszis futballistát. 

A csapattársak szemeiből könnyek folytak, a felesége zokogott, a nézők a helyszínen és a tévé előtt közösen imádkoztak a fiatal sportoló életéért.

 

Ha többet szeretnél tudni Christian Ericsen állapotáról, az Eb hőseiről, és a később folytatott találkozóról, csekkold a Sportslife cikkét!