Szépségvadászatra fel!

Végre kisütött a nap. Végre kimozdulhatunk. A szemünk fókuszát is érdemes átállítani, és a nagy bezárkózás után nyitni, észrevenni a körülöttünk lévő szépet. A Virágvadászatra fel! című felhívásunkra sok látványos fotót, szép történetet küldtetek. A menetrend nem változik, csak a jelszó: A szépség mindenkié! Játsszatok velünk!

Nem meglepő, ha egy ilyen szürke tél, hideg tavasz, és maszkos időszak után nem éppen szivárványos a látásunk. Pontosa ezért fontos, hogy vedd észre a körülötted lévő apró csodákat, amelyek segíthetnek a lelkednek, testednek az építkezésben.

Forrás: Thatslife

Kicsit olyan, mintha gyúrnál valamelyik konditeremben vagy street workout parkban. Csak épp annyi különbséggel, hogy itt nem súlyokat emelgetsz, hanem nyitott szemmel jársz.Még, hogy könnyű? Hidd el, néha izzasztóbb, mint a mázsás súly...

Azt gondolod, hogy az első lépésedet várjuk a Holdról? Vagy selfiet Lokival? Persze, örömmel vesszük, ha van ilyened, de a fókusz azon van, hogy te mit találsz szépnek! Bármi jöhet!

Forrás: Thatslife

A kavics a parton, a macskád tekintete, a jegesmedvék csókja, a felhők vonulása, a fák beszédes némasága, a jól sikerült reggelid, a szerethető árnyék a barátokkal, egy jól elkapott pillanat, egyszóval minden, amin megakad a szemed és megosztanád másokkal.

Forrás: Thatslife

A szépségre mindig is szüksége volt az embernek, de sokfélék vagyunk, így különböző szépségeket veszünk észre. Miért ne láthatnánk a tiédet?

Forrás: Thatslife

Félsz, hogy lehúzzák, más nem találja annak? Ez nem az a felület, ahol a fanyalgók kiélhetik a vágyaikat, neked meg csak az lebegjen a szemed előtt: te látod az apró csodákat, örülsz a saját szépségeidnek, jó energiákat gyűjtesz. Szerinted, ki jár jobban?

Várjuk ebben a játékban is a leveleiteket az info@thatslife.hu e-mail címre, és ne feledjétek:

A szépség mindenkié!