Érkezik az Atypical 4., egyben utolsó évada

Egy átlagos családban élő, nem mindennapi srác néha kínos, máskor drámai, de nagyon sokszor vicces helyzeteket teremtő beilleszkedési kísérleteinek végéhez értünk. A Netflix a sorozat új évadával egyúttal le is zárja a sztorit. Sokunk bánatára. 

Családban élni nemcsak jó, hanem nehéz is, még úgy is, ha minden tagja mintaszülő, -gyerek, -testvér, hát még, ha az egyik gyerek "több mint normális".

Forrás: Flickr

Márpedig a 18 éves Sam Gardner nem egy hétköznapi tinédzser. A magasan funkcionáló autista srác tudja, hogy más, mint a többiek, és érzi, hogy bizonyos szempontokból jobb lenne olyannak lenni, mint mások, ezért igyekszik beilleszkedni.

Forrás: Flickr

Vannak barátai, szerelmet is talál - inkább a szerelem talál rá, hogy aztán ne is akarja többé elengedni -, édesanyja, édesapja és a testvére is imádja őt. Minden flottul működik. Majdnem minden. Valójában semmi. Na jó, azért vannak dolgok, amik működnek, de a szülők házassága nem tartozik ezek közé.

A családja szétesik, ahogy az a sérült gyereket nevelő családokkal elég gyakran megesik, ezt pedig nemcsak ő, hanem a húga és a szülei is nagyon rosszul viselik. És ha mindez nem lenne elég, a pszichológusára sem számíthat. 

Ilyen körülmények között kell ennek a nem tipikus srácnak helytállnia. 

A negyedik, egyben utolsó évad premierje július 9-én lesz a Netflixen, melyről ma felkerültek a Twitterre az első fotók. 

Ha eddig nem nézted, ajánlom figyelmedbe ezt a dramedy kategóriájába sorolt sorozatot, mert  nemcsak szórakoztató, de azt is megmutatja, milyen egy különleges gyereket nevelő család élete, s ami talán a legfontosabb, milyen érzések, gondolatok gyötörhetnek egy autista fiatalt, s hogyan él meg helyzeteket, melyek egy átlagos középiskolásnak, egyetemistának természetesek. 

 A végére pedig itt egy kis ízelítő az előző évad forgatási bakijaiból.