Nem fog rajtuk az idő - Stílusikonok 50 felett


A következő gyűjtemény bizonyítékul szolgál a kortalan szépség létezésére. Inspirálódjunk belőle!

 

Gianluca Vacchi

A táncos videókból ismert olasz pár férfi tagja 53 éves. Az újdonsült apuka láthatóan nagyon boldog, és élvezi az életet anélkül, hogy tudomást venne a koráról.

Gianluca gazdag családba született, kigyúrta magát és vagány tetoválások borítják a testét, dj-ként pedig, amikor lehet, járja a világot. Feleségével a legmenőbb helyeken tengetik mindennapjaikat, és ezt meg is örökítik nekünk.

Yazemeenah Rossi

A 65 éves francia modell még mindig gyönyörű. Soha életében nem feküdt kés alá, kizárólag életmódjával vigyáz fiatalos külsejére. Nem eszik olajban sült, vagy mirelit ételeket, inkább nyers zöldségeken és gyümölcsökön él, hogy ne csak szép, de egészséges is maradjon.

Carmen Dell'Orefice

Néhány nap múlva ünnepli 90. születésnapját. A legprofesszionálisabb modellként tartják számon a szakmában, hiszen a divatiparral együtt indult karrierje a második világháború idején. A klasszikus stílust képviseli és végtelenül elegáns.

Carmen Dell'OreficeForrás: AFP/Francois Guillot

Fiatalkorában Salvador Dalí múzsája volt, sikere azóta is töretlen. Jelenleg egy kortárs festőművész, David Downton keresi fel gyakran, hogy vázlatokat készítsen, amiből majd elkészíti a művet.

A fiatal Carmen Dell'OreficeForrás: Getty Images/2015 Erika Stone/Erika Stone

Elmondása szerint mindig van a táskájában egy kis hajlakk.

Iris Apfel

A díva nyáron lesz 100 éves és lenyűgöző a stílusa. Az üzletasszony jellegzetes szemüvegei és színes ruhái mindig feltűnést keltenek. Úgy véli, egy nőnek nem kell visszafognia magát az öltözködésben csak azért, mert megélt már egy bizonyos kort.

Iris ApfelForrás: Imaginechina via AFP/Tazmaphoto - Imaginechina/Tazmaphoto

A textiliparban sikeressé vált Iris és férje az '50-es években megbízást kapott a Fehér Háztól. Kilenc elnökségen keresztül aktívan részt vettek az államfők öltöztetésében.

Forrás: Instagram/iris.apfel

Iris modellkedik és sok tévés megjelenést vállal. Még Barbie babát is mintáztak róla (illetve inkább ő saját magáról együttműködésben a Mattel céggel). 

A kor csak egy szám és ezt ők is jól tudják. Ameddig lehet, boldogan élnek. Vegyünk róluk példát!