Itt a gyereknap, lepd meg a tesódat!

Azt mondják, akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek, tehát majdnem mindegy, hány évesek vagytok, az alábbi mókázások bizonyára feldobják mindkettőtök napját.

Sztársmink egy kis csavarral

Ez akkor igazán jó buli, ha kisebb húgod vagy bármilyen életkorú fiútesód van. Kérd meg őt, hogy saját belátása szerint sminkeljen ki téged, majd a végeredményt küldd körbe az ismerőseidnek! Ha elég bevállalós vagy, akár nyilvánosságra is hozhatod a remekművet a közösségi profiljaidon.

Közös főzőcske

Nincs is szórakoztatóbb egy családi főzőprogramnál, hát még, ha úgy döntötök, hogy rögzítitek az egészet videón! Bár gyereknapkor elméletileg titeket ünnepel mindenki, azért jó ötlet megköszönni felmenőitek gondoskodását egy otthon készített finom lakomával.

Wellnessnap

Kezdjétek a programot egy jó kis edzéssel, majd háláljátok meg testetek munkáját egy szuperegészséges ebéddel! Ezután irány egy day spa, vagy ha nem vagytok túlságosan eleresztve anyagilag, esetleg a védettségi igazolvánnyal van gond, akár otthonra is wellnessközpontot varázsolhattok pakolásokkal, teljes testradírral, masszázzsal és teázós relaxációval megfűszerezve.

Forrás: Shutterstock.com

Ajándékkupon gamereknek

Ha tesód él-hal egyes úgynevezett freemium játékokért, azaz olyan appokért és programokért, melyeket ingyen is lehet játszani, viszont nagyban növeli a játékélményt egy-egy kisebb-nagyobb mértékű anyagi ráfordítás, lepd meg őt egy ilyen "kuponnal"! Ha nincs ilyesmi az alkalmazásban, készíts te egyet, és az ajándékba szánt összeget tetszőleges módon juttasd el a tesódhoz!

Forrás: 123RF

Vissza a természethez

Tudakold meg, milyen helyre szeretne eljutni a drága testvéred, esetleg ha van kedvenc állata, egy vadaspark vagy az állatkert is jó ötlet lehet. Rossz idő esetén mentsétek, ami menthető, és tegyetek virtuális sétát olyan parkokban, ahol működik ez a funkció!