Így hódították meg Hollywoodot a legmenőbb csajok

Ha egy átlagos nő hétköznapjaira gondolunk, eszünkbe sem jut, hogy egy váratlan élethelyzet következtében éppen ő lesz a legbátrabb. A következő filmekben olyan csajok életét ismerhetjük meg, akik nem ismerik a félelmet.

THELMA ÉS LOUISE

A szupermenő roadmovie akciódus jelenetei azonnal beszippantják a nézőt.Thelma háztartásbeli, Louise pedig pincérnő. Úgy néz ki, ez már örökké így is marad. Thelma idióta férje nem szereti, ha a nő elmegy otthonról, így hosszas hezitálás után titokban tartja a csajos kiruccanást és egyszerűen lelép a barátnőjével. Ezzel eddig nem is lenne gond, de nagyon úgy tűnik, hogy a fiatalasszony túlságosan élvezi a szabadságot, és egyre messzebbre megy. Nyilvánvalóvá válik, hogy már semmi sem lesz a régi miután túszul ejtenek egy rendőrt és lelőnek egy szexuális ragadozót.

A STEPFORDI FELESÉGEK

Tökéletes világot ismerhetünk meg, amikor Joanna Stepfordba költözik a családjával. Úgy tűnik, ez az egyetlen megoldás a munkahelyi válság után. Joanna ráébred, hogy a házassága romokban hever, a saját gyerekeiről pedig nem tud semmit. Az új környéken azonban minden nagyszerű lesz. Végre megnyugodhatnak! Vagy mégsem?

A kellemes, kertvárosi képsorok helyett hamarosan egy egészen szürreális sci-fi bontakozik ki. Kiderül, hogy ez a nagy tökéletesség a tudományosan kifejlesztett robotoknak köszönhető. És hogy ki a mastermind? Egy nő.

A ROCKER CSAJOK

A Runaways nevű tini rockbanda a valóságban is sikeres volt a '70-es években. A frontember Cherie Currie és a gitáros Joan Jett történetét mutatja be a zenés életrajzi film. Az indulástól a koncerteken át a züllésig, majd a végső bukásig sok minden kiderül a zenészek világáról, Hollywoodról, barátságokról és a sikerről.

Ha egy menő, csajos filmmel szeretnénk berobbantani a nyarat, ezek közül bármelyik jó választás!