Virágvadászatra fel: Amikor az árvácskák ellopják a show-t

"Kértem egy körtetortát, mert olyan jól hangzott, na meg a fotón sem nézett ki rosszul. Aztán megérkezett a süti, és engem már a legkevésbé sem érdekelt. Bocsi, körte! Azért finom volt, de az a látvány, amit a díszítés tett hozzá, felbecsülehetetlen volt" - írta, és küldte nekünk a szuper fotókat Szandi a Virágvadászatra fel! játékunk kapcsán. 

Hahó!

Már gyűjtögetem egy ideje a fotókat nektek, csak hát, tudok én is halogatni rendesen. A hétvégén rengeteg szépség jött szembe, ha összekapom magam, talán el is küldöm őket szép sorjában, de örülök, hogy végre erre rávettem magam :-)

Az úgy volt, hogy kértem egy körtetortát, mert olyan jól hangzott, na meg a fotón sem nézett ki rosszul. Aztán megérkezett a süti, és engem már a legkevésbé sem érdekelt. Bocsi, körte! Azért finom volt, de az a látvány, amit a díszítés tett hozzá, felbecsülehetetlen!

Körtetorta árvácskávalForrás: Szandi

A kis árvácskák több színben, az áfonya és a citromfű (kikérdeztem a pincért, innen ez a nagy jártasság). És akkor jött a meglepetés, hogy ehető minden. A pincér amúgy is nagyon tanítóbácsis volt, a hitetlenkedő kérdésemre kijelentette:

Kisasszony, ami a tányérra kerül, az mindig ehető!

Ezzel nem vitatkoztam, mert volt, hogy ehető kaját rendeltünk, aztán ehetetlen volt.

Szóval, a körtetorta másodlagos lett, bár hibátlannak mondanám, viszont az biztos, hogy az árvácskák ellopták a show-t, mert én úgy fogok erre emlékezni:

Az árvácskás körtetorta! 

Forrás: Szandi

 Kedves Szandi!

Összefutott a nyál a szánkban! Kár, hogy nem írtad, milyen íze volt az árvácskáknak, mert arra még kíváncsiak lettünk volna, de sebaj, indulunk a piacra és legelünk :-)

Köszönjük az "ízletes levelet", sok jó "díszítést" még neked, tőletek meg várjuk továbbra is a fotókat, leveleket az info@thatslife.hu e-mail címre, és ezúttal a jelszó:

A szépség néha a második sorból érkezik!