Virágvadászatra fel: Rejtélyes Balaton

"Van valami megmagyarázhatatlan mágnes benne. Ülsz a parton, nézed a vizet, hallgatod a hangját, ő meg észrevétlenül behálóz, beszippant, és rájössz, hogy csapdában még sosem voltál ilyen boldog" - írta nekünk Dorka, aki még az elmúlt héten, morcos időben látogatta meg a Balatont, és küldött nekünk szuper gondolatokat, fotókat a Virágvadászatra fel! játékunkhoz.

Hahó!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én totál kész vagyok a Balatontól! Méghogy a Bemuda-háromszög a rejtélyes, ááá, no way! Tudom, tudom, ott hajók, repülők tűnnek el, és soha többet nem látod őket, de én a legnagyobb illúzióról beszélek, amire csak ez a tó képes.

Az Illuzionista morcos, hideg időben is varázsolForrás: Dorka

Pár éve az Illuzionisták előadásán volt egy angol srác, James More, akit úgy hívtak a show-ban, hogy The Deceptionist, vagyis a A Megtévesztő. Na, ő jutott eszembe, amikor ráeszméltem, hogy a Balatonnál nagyobb mágus nem sok van. Nem kell jegyet venned, nem csinál semmi látványosat, egyszerűen csak elkap és visz, te meg sodródsz vele boldogan.

Imádom a tengert, alig várom a nyarat, hogy mehessünk. Anya szerint ilyenkor átmegyek kacsába, mert csak a talpam lóg ki a vízból, de alapjáraton Delfinkének becéz. Tényleg csak nagy ritkán, levegőzni bukkanok fel.

DelfinkeForrás: Dorka

Mindent szeretek a tengerben, körítéssel, zabálásokkal, kirándulásokkal együtt. De aztán hazajövünk és maradnak az emlékek, nem szoktam siratni egyiket sem sokáig (még a hosszú hajamat sem, ami azóta szintén csak emlék). A Balcsi viszont más. Ha egy órára megyek le, akkor is napokig visszhangzik bennem. Legutóbb eléggé morcos, hideg időben voltam ott, de már nagyon hívott, menni kellett.

Forrás: Dorka

Ha kicsit elengeded magad, és hagyod, hogy sodorjon a szele, illata, ereje, elvesztél, véged van! Mert van valami megmagyarázhatatlan mágnes benne. Ülsz a parton, nézed a vizet, hallgatod a hangját, ő meg észrevétlenül behálóz, beszippant, és rájössz, hogy csapdában még sosem voltál ilyen boldog. Szóval, ezért illuzionista, mert csak van, mégis tapadsz hozzá, mintha húzna.

Forrás: Dorka

Bocsi, hogy nem csak egy rövid levél, de ha a Balatonról van szó, regényt tudnék írni. Örülök, hogy hagytam magam beszippantani, elkapni, és jó, hogy sodródhatok vele. Erre az illizionista show-ra nekem örökre bérletem van!

Forrás: Dorka

Dorka!

Nem is találunk szavakat, ez nagyon szuper "regény" volt! Jöhet máskor is! És olyan kedvet csináltál nekünk a "Megtévesztődhöz", hogy a hétvégén felkeressük. Bízunk benne, hogy behúz az "előadásra", a bérlettel mi is kiegyeznénk:-)

Várjuk továbbra is a leveleiteket, fotóitokat az info@thatslife.hu e-mail címre, és ezúttal a jelszó:

A természet a legjobb csodaszer a megújuláshoz!