Virágvadászatra fel!

Buckalakót csinálhat belőlünk a vírus, lehet hideg, fújhat szél, de akkor is van egy jó hírünk: a tavasz visszavonhatatlanul megérkezett! A teljes zöldülés még várat magára, de némelyik fának elég volt egy kis napsütés és máris virágba borult. Muszáj példát vennünk tőlük, mert nem csak a természetnek, hanem nekünk is szükségünk van a megújulásra. Ilyen tömény hibernálás után nem egyszerű, de segíthetünk egy kis játékkal.

Nincs olyan ember, akit ne viselne meg ez a karanténos bezárkózás. Télen amúgy is befordulunk kissé, kevesebb fény ér, lelassulunk, és a színeket legfeljebb a karácsonyfán vesszük észre, mert a szemünk fókuszába a szürke kerül, no meg a fehér. Feltéve, ha Holle anyó megkönyörül rajtunk, és hint belőle egy marékkal. 

Na de félre a hóval, inkább koncentráljunk a fényre, az egyre melegebb levegőre és a színekre. Az nem kérdés, hogy a vírus továbbra is itt ólálkodik, és könyörtelenül hadakozik velünk, de ettől még muszáj a "lelki szemeinkkel" elhitetni, hogy képesek vagyunk megújulni, "feltámadni", és vágyni a külső, belső napsütésre.

Forrás: 123RF

Ahogy a fák, bokrok, virágok tavasszal. 

Láttad a szépségüket? Érezted az illatukat? Csodáltad a pozitív energiát, amit magukból árasztanak? Azt mondják, először a szemeddel kell lefotóznod mindent, ami örömet okoz, mert az feltölt. Mi hisszük, hogy ez így van. Járj nyitott szemmel, szívd magadba a természet erejét, de azért lenne egy javaslatunk:

Miután feltöltődtél a látványtól, fotózd le nekünk is!

Forrás: Eli

Vedd észre, és oszd meg velünk! Hidd el, azzal mindenki jól jár. 

Virágvadászatnak nevezzük, de bármi jöhet a természetből, ami pozitívan érintett téged.

Forrás: 123RF

Várjuk a fotóidat az info@thatslife.hu e-mail címre, és ha már van belőle egy albumnyi, megosztjuk a Facebook és Insta-oldalainkon. Jöhet egy nickname vagy becenév, mert a terveink szerint a galériák posztolásánál amúgy is csak keresztnevet írtunk volna. 

Jó vadászatot, és ne feledd, hogy a jelszó:

Színezzük újra együtt!