Megválik tetoválásaitól Pete Davidson

A Staten Island királya és az Öngyilkos osztag 2. sztárja Seth Meyersnél avatta be a nagyérdeműt a külsejét érintő komoly terveibe.

Pete Davidson a Staten Island királya című filmbenForrás: Collection ChristopheL via AFP/© Universal Pictures - Perfect World Pictures - Apatow Productions/Universal Pictures - Perfect Wor

Aki egyszer is látta már a Saturday Night Live humoristájaként, illetve Ariana Grande vőlegényeként ismertté vált előadót felső nélkül, tudja, hogy úgy tele van varrva, mint egy kifestőkönyv. Mint azt kifejtette, régebben nem gondolta volna, hogy valaha komoly hollywoodi filmekben szerepeltetik majd, de azóta szerencsére változott a helyzet.

Három órát vesz igénybe a tetkóim lesminkelése, és ez azt jelenti, hogy ennyivel korábban oda kell érnem a forgatásokra. 

- magyarázta Pete.

Azt is elárulta, hogy nem lelkesedik különösképpen a procedúráért, hiszen a gyógyulási folyamat jóval komplikáltabb, mint a tetoválások elkészítése volt.

Nem látsz semmit a kezelés alatt, csak tele vagy nyomva fájdalomcsillapítókkal, az orvos meg olyasmiket kérdezget, hogy "A nyalókázó baglyot meg akarja tartani?" Szóval azt javaslom, hogy ha már varratni szeretnétek, olyasmit válasszatok, amit tényleg nagyon akartok, illetve az sem hátrány, ha józanul látogattok el a szalonba.