Sztárégések: James McAvoy belepirult legkínosabb intim szőrtelenítésébe

A zseniális skót színész, aki olyan filmekben kápráztatta el a nagyérdeműt, mint a Széttörve, a Mocsok, vagy a Narnia krónikái, meglepően nyíltan mesélt kamaszkori szárnypróbálgatásairól.

James mulatságos anekdotájára több ízben is kíváncsiak voltak, egyszer Stephen Colbert, egy másik alkalommal pedig Graham Norton esti talkshow-jában kacagtatta meg vele a közönséget.

James McAvoyForrás: WireImage/2019 Getty Images and Vanity Fair/Emma Mcintyre /Vf19

"12-13 éves lehettem. Gondoltam, megborotválkozom odalent, de elszúrtam, minden tiszta vér lett. Nagyjából feltakarítottam a nyomokat. Pár perc múlva hallom, hogy a nagyanyám szólongat. Kimentem a szobámból, ő pedig érdeklődött, hogy minden rendben van-e. Mondom, persze. Erre ő: "De tényleg jól vagy?" "Igen, miért?" "James, fiacskám, mutasd a csuklódat!" "De hát semmi baja!" "Csupa vér a vécé és a nagyapád borotvája, látni akarom a csuklódat!" 

Papával együtt nagyon erősködtek, mire végül kiböktem, hogy nem az alkaromat vagdostam, hanem a golyóimat szőrtelenítettem.

Néhány másodpercnyi dermedt csend következett, majd türelmesen elmagyarázták, hogy nem kifejezetten higiénikus, ha azt az eszközt használom az intim részeimen, amivel a Papa az arcát borotválja."