Kaia Gerber is szerepet kapott az American Horror Story-ban

Már nem titok: Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is szerepelni fog a nagysikerű American Horror Story 10. évadában. 

A tizenkilenc éves lány édesanyja nyomdokaiba lépett, s maga is szupermodellként dolgozik.

Karrierje tízéves korában kezdődött, az első címlapfotók után nem sokkal már a legnagyobb divatmárkák bemutatóin tűnt fel, s hamar meghódította a kifutók és a divat világát. Sőt, belekóstolt a színészetbe is.

Már 2016-ban a Sister Cities című mozifilmben játszott egy kisebb szerepet. Akkor azt nyilatkozta, hogy még a modellkedésre összpontosít, de semmi előtt sem zárja be az ajtót. Így örömmel mondott igent az újabb felkérésre.

Az American Horror Story producere, Ryan Philips jelentette be, hogy Kaia Gerber új arcként csatlakozik a sorozathoz. Még rejtély övezi, hogy az újdonsült színésznő hogyan lesz részese a történetnek, annyi azonban nem titok, hogy az új évadnak két történetszála lesz: az egyik a tengerhez, a másik a homokhoz kapcsolódik.

A kísérteties és hátborzongató 10. évad bemutatójára várhatóan 2021-ben kerül sor.

A modell az elkövetkező hónapokban a forgatások miatt nagyon elfoglalt lesz, de biztosan szakít majd időt a pihenésre is. Saját bevallása szerint akkor kapcsolódik ki igazán, amikor könyvet olvas. A New York-ba való költözésekor a mindig zajos és nyüzsgő városban a csendes helyet egy könyvkluban találta meg.