Állatok, akik megmutatják, ki az úr a pályán

A mai modern világban ahhoz már hozzászoktunk, hogy a sportolók igen látványos dolgokat képesek művelni, legyen szó bármilyen sportágról. Azt azonban nem véletlenül mondják, hogy az állatok sokkal színesebbé teszik a világot, erre pedig jó példa az alábbi összeállítás, hiszen időnként négylábú barátaink is igen emlékezetes dolgokat kreálnak, ha a sport közelébe kerülnek.

A krikett itthon nem kifejezetten sorolható a legnépszerűbb sportágak közé. Ettől függetlenül az alábbi videó a te arcodra is biztosan mosolyt csal.

Bundás barátunk ugyanis úgy gondolta, hogy beáll kicsit játszani a lányok közé. Mondhatni, hogy hamar felvette a ritmust, hiszen rögtön, mindenkit megelőzve csapott le a szabadon úszó labdára.

Igazi akciófilmbe illő jeleneteknek lehetett szemtanúja az, aki nemrég kilátogatott az Amerikában található Hard Rock stadionba. Szokták mondani, hogy a cicáknak kilenc életük van, nos, ez a macsek tett róla, hogy a teória alaposan le legyen tesztelve.

Azt nem tudni, hogyan keveredett a többszintes lelátó felső karéjának szélére, de ott lógva már látni lehetett, hogy segítségre lesz szüksége. Szerencséjére a lentebb elhelyezkedő szurkolók jókor voltak jó helyen, és egy kifeszített zászlóval kapták el a kis kalandort.

Ha virtuálisan, ha nem, a Carolina Panthers-nél új szintre emelték a meccskezdeti látványműsor fogalmát. Az NFL-ben szereplő csapat stadionjában ugyanis egy óriási párduc jelent meg, amely könnyedén szökkent ide-oda a létesítmény különböző pontjain. Még az aktuális ellenfél logójával ellátott zászlót is begyűjtötte, hogy aztán a pálya közepén megsemmisítse azt.

Caeleb Dressel igen eredményesen zárta idén nyáron az ötkarikás játékokat, tekintve, hogy öt aranyérmet is behúzott.

Úgy tűnik azonban, hogy a 25 éves amerikai úszó családjában más is igen tehetséges a vízben, nevezetesen a kutyája, aki igen erős sprintet vágott ki a medencében a gazdit követve.