Ingyenes a Far Cry 3!

Ingyenesen elérhető a múlt évtized egyik legfontosabb sorozatának harmadik epizódja, a Far Cry 3. A Ubisoft játéka a nagy őszi leárazások alkalmából kapható -100%-os kedvezménnyel. Húzd be, amíg tudod, mert az ajánlat holnap már nem lesz érvényes!

A játék 2012 végén jelent meg, és mégis, még mielőtt véget ért volna az esztendő, megkapta az év akciójátékának járó elismerést. Ez nem véletlen, hiszen a játék elkészítésének ára már az elővásárlásokból megtérült, a megjelenésekor pedig felrobbant a játékpiac a rengeteg vásárlótól.

A játék története szerint a főhős, Jason, a barátaival kiköt egy szigeten bulizni. A vakáció azonban balul sül el. Hamar kiderül, hogy a sziget fölötti hatalmat egy drogtermelő bűnszövetkezet vezetője, Vaas birtokolja, aki félkatonai szervezetével tartja fent erőszakosan a hatalmát a szigetlakók felett. A baráti társaság Vaas fogságába esik, Jason azonban testvérével az éjjel úgy határozott, hogy megpróbálnak megszökni.

A szökés csak részleges sikerrel tudott zárulni. Bár Jason elmenekült, testvérét a szeme láttára lőtte le a militáns szervezet egyik tagja. Ezután a főhős egy baleset következtében eszméletét veszti.

Forrás: Origo

A fonalat a játék Jason ébredésétől veszi fel. Kiderül, hogy a szigetet vezető hadúr hatalma ellen felkelés szerveződött, és a lázadók azok, akik rátaláltak a főhősünkre. Jason szemlélve a helyzetet, és azt, hogy nem tud hazajutni, úgy döntött, hogy beáll az ellánállásba és segít felszabadítani a szigetet a magukat "kalózoknak" nevező bűnszövetkezet rémuralma alól.

A játékmenetben bázisokat kell elfoglalni és felszabadítani a félkatonai alakulatoktól és a lázadók ellenőrzése alá vonni azt. Ezen kívül rádiótornyokat is el kell foglalni és átállítani.

Íme a Gamestar Hungary összefoglalója a sorozatról, amelyben a harmadik epizódnak igen tekintélyes helyezést adtak:

A játék ingyenesen behúzható itt.