Őrület és szórakozás felsőfokon Red Bull módra

A F1-et sokszor hívják száguldó cirkusznak, és ha „vörös bikákról" van szó, akkor van is benne valami. A Milton Keynes-i alakulat és versenyzői ugyanis olyan szinten tudnak megbolondulni egy-egy videó kedvéért, hogy az ember csak néz: "ezeknek biztos elgurult a gyógyszere".

Általában a futamok helyszíneihez kötik kerge felvételeik készítését, egyfajta promóció gyanánt is akár, de egy biztos: nem kell a szomszédba menniük egy kis bolondságért. És ehhez a kavalkádhoz a versenyzőik is teljes mértékben hozzájárulnak. 

Az osztrák dupla hétvége során, és a hazai pálya örömét kihasználva, szembe állították egymással a saját teamjüket és a testvércsapatot, az Alpha Taurit, hogy egymás ellen versenyezzenek földön, vízen, levegőben.

Láttatok már hagyományos ausztriai lederhosenben tavon, csónakokban versenyző F1-es pilótákat egymással versengeni? 

De ha már pályák és országok, akkor ne felejtsük el a 2018-as Magyar Nagydíjhoz köthető balatoni extrém vitorlás versenyüket se, ahol Max Verstappen és Daniel Ricciardo szokás szerint vérre menő csatát vívott egymással. 

Külföldi környezetben nem árt, ha az ember meg tud szólalni idegen nyelven, aminek oktatásában szintén nagyon szívesen segítenek a versenyzők. Itt van például Pierre Gasly francia tanítása, vagy Max Verstappen holland oktatása a csapat többi tagjának. A hármas számú ausztrál pilóta kiejtését hallva szem nem marad szárazon.

Ha már beszéled a nyelvet, akkor ideje, hogy megismerd a város jellegzetes ételeit, tárgyait, szokásait is. A Red Bull ezekről sem feledkezik meg, és egy kis pimaszsággal ugyan, de mindig megmutatják, amit látni kell. Nézzük például Szingapúrban mi a menő!

Evés, ivás, mulatozás után pedig ideje megpihenni, akár a lakókocsiban, csak egyre figyelj: semmiképpen ne az osztrák alakulat vagy versenyzőik közelében legyél, mert abból még is baj lehet.