Szemmagasságban a zuhanyrózsával

Úgy tűnik Novak Djokovic igyekszik megmutatni, hogy mindenben is jó, hiszen újabb sportágat próbált ki testközelből. Szó szerint. Az argentinok kosarasa pedig a fürdőszobában demonstrálta, hogy nem mindig előnyös, ha az ember az átlagnál jóval magasabb. 

Francisco Caffaro, az argentin kosárlabdacsapat tagja nem nőtt alacsonyra a maga nagyjából 213 centis magasságával. Ezzel még nincs is semmi gond, hiszen a kosárlabdában egyáltalán nem hátrány ha magas valaki, sőt! 

Azonban akadnak olyan helyzetek is az életben, amikor nem biztos, hogy előnyt jelent.

Hogy miért? A játékos alábbi videójából kiderül.

Novak Djokovic úgy tűnik, nagyon élvezi a tokiói ötkarikás játékokat. Az első meccsét magabiztosan megnyerte, de a tenisz mellett igyekszik más sportágakat is megismerni. Azt már láthattuk, hogy a gimnasztika nem idegen számára, most viszont egy kicsit nagyobb fába vágta a fejszéjét.

Djokovic ezúttal egy szumóssal találta szembe magát, és a jelentős fizikai különbség ellenére is  tisztességesen helytállt.

A gördeszkázás az egyik olyan sportág Tokióban, amelyik először látható az ötkarikás játékok történetében.

A látványos trükkökkel tarkított deszkázás már önmagában is igen figyelemfelkeltő.

A legtöbb sportban formaruhát viselnek a sportolók. Na, ez a gördeszkásokra nem igaz, hiszen legalább annyira laza és látványos a srácok öltözéke mint az, amit csinálnak a kis négykerekűvel.