Sportosak és csinosak

A profi sportolók az átlagnál sokkal jobb testfelépítéssel és kondícióval bírnak, ezt már megszoktuk. Ám vannak, akik még közülük is kiemelkednek. A következő hölgyekről, ha nem tudnánk, hogy tehetséges sportolók, könnyen hihetnénk, hogy a modellszakma képviselői. 

Stollár Fanny

A tehetséges 22 éves teniszezőnő 2015-ben párosban junior wimbledoni bajnoki címet szerzett. Remekül bánik a teniszütővel, mégis, simán elhinnénk, ha valaki azt mondaná, hogy a modellként dolgozik.

 

 

Lucy Robson

A 26 éves golfozónő Londonban látta meg a napvilágot, de már egészen fiatalon Amerikába költözött. Jelenleg közel egymillióan követik az Instagramon, amit érthető, hiszen remekül bánik a golfütővel, a tartása is kiváló az ütések végrehajtása közben, na meg nem utolsó sorban nagyon csinos is.

 

 

Darya Klishina

A 30 esztendős Darya Klishina távolugrásban igyekszik kamatoztatni a tehetségét. Ott volt 2016-ban a riói olimpián, emellett több Európa-bajnoki címmel is rendelkezik. A kétségkívül tehetséges sportolónő azonban nem csak méretes ugrásaival, hanem szépségével is könnyedén felhívja magára a figyelmet.

 

 

Alisha Lehmann

Alisha Lehmann idén nyártól az Aston Villa női labdarúgócsapatának tagja, az előző idényben pedig az Evertont erősítette kölcsönben. A 22 éves svájci játékos amellett, hogy igen jól mutat a kamerák előtt, még a focilabdával is remek kapcsolatot ápol, ami a futballt kedvelő szívek számára különösen remek párosítás.

 

 

Paige Spiranac

A 28 éves amerikai profi golfozónő igen népes követőbázissal rendelkezik az Instagramon. A képeit végignézve nem is csoda, ráadásul még pár trükköt is elleshetünk tőle golf terén, hiszen előszeretettel posztol a sportágával kapcsolatos képeket és videókat. Mindenesetre mi már csupán a fotói láttán is leizzadtunk.