Így szólítsd le a lányt nyilvános helyen: egy profi kerítőnő tanácsai

Érdekes hely ez a TikTok, néha a világ legjobb tanácsait hallhatja-láthatja rajta az ember fia, méghozzá teljesen ingyen. Én nőnemű entitásként írom a cikket, tehát a videón szereplő szakértő szavait csak megerősíteni tudom.

@internetyenta

Shout out to a lovely Canadian man named Martin who put himself out there today

♬ original sound - Simone Grossman

Simone Grossman egy rendkívül pozitív lefolyású és végkimenetelű élményébe avatja be a nézőt. Mint mondja, épp egy barátját várta a parkban egy padon ülve, amikor egy kedves idegen tisztes távolságból, de bókolni kezdett neki. Simone kiemelte, hogy már a távolságtartás gesztusa is nagyon szimpatikus volt neki, illetve azt is megnyerőnek tartotta, hogy az úriember nem a külsejére tett megjegyzést, hanem a kisugárzására, az "energiáira", mindezt úgy, hogy semmilyen szinten nem kényszerítette őt válaszra, megvolt a lehetősége arra, hogy ne folytassa a beszélgetést.

Ennek ellenére Simone örömmel szóba elegyedett a férfival, aki csak azután kérte el a telefonszámát, hogy a lány ismerőse megérkezett, nehogy nemleges válasz esetén ez kellemetlen szituációt teremtsen mindkettejük számára.

Tehát, fiúk, ez kiváló lecke azt illetően, hogy nem rontunk ajtóstól a házba. Gyakran egy kis empátia, illetve kifinomult modor sokkal közelebb vihet titeket a célotokhoz, mint a túl határozott nyomulás.