5 férfitulajdonság, amiktől a nők agyfrászt kapnak

Hááányszor szóltunk már neki, és még mindig nem volt képes változtatni. Egyik fülén be, a másikon ki. Mintha direkt csinálná. Vajon valóban így van?

Felnőttként is anyuci szoknyája mögött

Egy dolog tisztelni és szeretni édesanyádat, és megint más meglett férfiként teljes mértékben alárendelni magad az ő kénye-kedvének. Az is hatalmas piros jelzésként villog előttünk, ha létfontosságú tevékenységekben még mindig száz százalékosan rá támaszkodsz, például nem vagy képes önállóan időpontot foglalni a háziorvosodhoz, vagy ha rajtad múlik, soha többé nem lesz egy tiszta ruhád se.

Egy helyben lebegés a párkapcsolati langyos vízben

Tisztelet a kivételnek, de rengetegen inkább a random netes csajok felé fordulnak, flörtölnek jobbra-balra, miközben csupán annyit kellene őszintén elmondaniuk, hogy úgy érzik, valami nem klappol a kapcsolatban. Talán ez elvezetne a megoldáshoz, nem csak tovább növelné a már amúgy is méretes szakadékot kettejük között. 

Piti hazudozás

Mielőtt bárki felhördülne, hogy ez nem genderspecifikus rossz tulajdonság: valóban nem az, viszont rengetegszer megesik, hogy teljesen érthetetlen dolgokat illetően nem vagytok őszinték. Példa: minek mondod a barátnődnek, hogy elmész aludni, ha még vagy három órán át püfölöd a számítógépet? (Tudjuk, mert ha elmondod, kiveri a balhét, ahelyett, hogy átmenne és mást verne ki, de ha ilyen egyszerű dolgokat nem tudtok megbeszélni, miért is vagytok együtt?)

Irreális elvárások

Néha olyan, mintha a pasik csak a szeplőtelen tökéletességgel elégednének meg, és nem vennék számításba, hogy a nő is csak ember. Nem mondják ki egyértelműen, de inkább ne betegedjen le soha, nézzen ki szupermodellként, vállaljon be mindent az ágyban, karriertéren is száguldjon előre, illetve lesse minden kívánságukat. Ti képesek vagytok ugyanezeket nyújtani? Mert csak abban az esetben korrekt ilyen elvárásokkal létezni egy kapcsolatban...

Szisztematikus kísérletek a nő "lebutítására"

"Ne sminkelj már annyit, anélkül is szép vagy! Minek öltözöl ki? Miért akarod elvégezni a mastert is? Minek neked autó?" Ismerős? Ha nem, addig jó! Ugyanis a kisebbségi komplexusból fakadó demotiválás az egyik legundorítóbb férfiszokás. Attól senki nem lesz több, hogy a másikat lehúzza vagy visszafogja, ezt soha ne felejtsd el!