Segítség, mit adjak anyák napjára?! 5 last minute ajándékötlet

Ha idén nem a szokásos virágcsokorral és dobozos csokival szeretnéd meglepni édesanyádat, szemezgess az alábbi ötletekből!

Elültethető képeslap

Kívülről egyszerű üdvözlőkártyának tűnik, pedig kis életek sokasága rejtőzik benne. A növénymagok egy különleges eljárással készült, könnyen lebomló papírdarabba vannak tömörítve, s elültetés után, megfelelő gondozással a leírásban ígért növény fejlődik belőlük. Ha időd engedi, te magad is elkészítheted ezt a kreatív ajándékot.

Egyedi kötény

Szerepelhet rajta a kedvenc állata, a neve, egy családi fotó, esetleg még DIY-luxuskötényt is készíthetsz neki, ha rávasalod legkedveltebb világmárkája logóját.

Forrás: Shutterstock

Különleges mézek

Szerencséd van, mert ezeket a gyógynövényekkel vagy gyümölcsökkel ízesített, esetleg nem mindennapi alapanyagokból készült mézeket általában tetszetős dobozokban árulják. Ha veszel mellé néhány szál virágot vagy egy képeslapot, anyukád oda-vissza lesz az örömtől!

Kézműves testápoló szett

Ha már nagyon nem tudsz mit kitalálni, és maradsz a jól bevált kozmetikumcsomagnál, legalább ne a szokásos márkák előregyártott dobozaiból válassz! Akár te magad is összeállíthatod a természetes alapanyagokból készült szettet: nem kell hozzá más, csak a kiválasztott termékek, áttetsző celofán, egy csinos szalag és némi kézügyesség. Voilá!

Aromaterápiás kiegészítők

Hogy anyukád kocsiillatosítónak, medálnak, karkötőnek vagy nyakláncnak örülne jobban, rád bízzuk. Ezek a dekoratív kiegészítők egy nemezpárnácskát vagy egy lyukacsos kövecskét rejtenek magukban, melyekre anyud olyan illóolajat csepegtet, amilyet szeretne. Érdemes legalább négy-öt darab párnát vagy követ venni az ajándék mellé, így kedvére variálhatja azokat.