Nem csináltam semmi rosszat, mégsem ír vissza! Ezért tűnik el a csaj pár üzenetváltás után

Az online ismerkedés terén nincsenek kőbe vésett szabályok, csak a felek hozzáállásán múlik az adott kezdeményezés sikeressége vagy sikertelensége. Előfordul, hogy a srác szerint gyönyörűen bimbózó kapcsolat "ghostinggal", azaz hirtelen faképnél hagyással végződik. Miért történik ez?

Megtetszik, ráírsz, vissza is ír, és úgy tűnik, remekül el tudtok társalogni. Kedvesen fogadja a bókokat, még nevetős emojikat is küld, ha pedig még szívecskézi is egyes üzeneteidet, joggal hihetnéd, hogy nyeregben vagy. Aztán egyszer csak minden előzetes figyelmeztetés nélkül eltűnik. Nem feltétlenül tilt vagy töröl, de nem reagál, esetleg még akkor sem, ha olvasta az üzenetedet. Ennek okai az alábbiak lehetnek.

Túl sokan nyomulnak rá

És te sajnos nem vagy a top 5-ben, akikkel még energiája is van érdemben elcsevegni. Ökölszabály, hogy a lány elérhetetlensége egyenesen arányos a követői számával, tehát minél többen imádják, annál nehezebb versenyben maradnod.

Alapvetően nem érdekelted őt

A legtöbb lánynak jólesik a figyelem, szeretik, ha bókolnak nekik, ha magukról kérdezik és beszéltetik őket. Néhány üzenetváltás erejéig úgy tűnhet, valóban van kedve veled cseverészni, ám ez általában addig tart, amíg fent tudod tartani az érdeklődését. Ha ő szinte sosem kérdez vissza, vagy le se reagálja normálisan azt, amit te írsz, valószínűleg egyoldalú a vonzalom.

Beúszott a képbe egy nagyobb hal

A Tinder és más párkereső oldalak világában elég egy másodperc, és máris új hódoló kerülhet a kiszemelted látóterébe. Egy tinédzserkorú lány még nem feltétlenül tudja, mit is akar pontosan, állandóan új impulzusok érik, és lehet, hogy a chatelésetek kellős közepén jön rá, hogy neki mégiscsak egy másik fiú jön be. Mivel sok csaj nem szeret konfrontálódni, illetve megbántani sem akarja az udvarlókat, inkább az egyszerűbb utat választják, és angolosan távoznak a beszélgetésből.

Útközben jött rá, hogy nem te vagy az igazi

Egyes lányok megdumálhatóak, tehát olyasvalaki közeledésére is reagálnak, aki kezdetben egyáltalán nem vonzó számukra. Ennél a típusnál később alakul ki a romantikus érdeklődés - ha kialakul. Mások viszont hisznek abban, hogy a szikrának már az első pillanatban jelen kell lennie. Tegyük fel, ez jelen is volt, viszont nem volt elég erőteljes ahhoz, hogy ő hosszú távon tartós érdeklődést mutasson irántad.

Bármi is történt, ne keseredj el! Azzal, akit a sors valóban neked rendelt, bizonyára könnyen megy majd a kommunikáció, és ha problémája van, őszintén elmondja majd neked, hiszen neki is az lesz a célja, hogy megoldjátok azt, és folytathassátok az ismerkedést.