Így zajlik egy ékszerbemutató

Tudtad, hogy egy ékszerbemutató merőben más, mint egy divatbemutató? Tarts velem, most beavatlak a kulisszatitkokba!

Egy ékszerbemutató mindig izgalmas és sokban eltér egy szokványos divatbemutatótól. Itt a hangsúly az ékszereken van, ezért fontos, hogy a ruhák és a modellek külseje ne vonja el a nézők figyelmét. Általában a modellek ugyanolyan, egyszínű ruhát kapnak, a haj és a smink koncepció is minimális.

Nekünk modelleknek ilyenkor fokozottan óvatosnak kell lennünk, nehogy az ékszerek megsérüljenek, eltörjenek vagy a bemutató után rajtunk maradjanak. Sokszor előfordul, hogy egy lánynak „véletlenül" a fülében marad egy divatbemutatós fülbevaló, vagy az ujján egy gyűrű, és azok már soha nem kerülnek vissza. Olyan bemutatón is részt vettem, ahol páncélautóval és testőrökkel hozatták a drága ékszereket, és csak kesztyűvel lehetett hozzájuk érni, majd a bemutató után rögtön vissza is tették őket. Ezeken a bemutatókon mindig nagyon értékesnek érezzük magunkat és élvezzük, hogy minden szem ránk szegeződik. Sokkal lassabban, többszöri megállásokkal, kitartott pózokkal és általában mosolyogva kell bemutatnunk az ékszereket, hogy a vendégeknek legyen idejük alaposan szemügyre venni a drágább darabokat is.

Egy ékszerbemutatón lassabban kell vonulni, és többet pózolni, hogy a nézők alaposan szemügyre vehessék az ékszereket.Forrás: Gáll Franciska

A múlt heti divatbemutató impozáns környezetben, a Vajdahunyad-várban került megrendezésre. A ZEMA családi ékszermárka új reneszánsz kollekcióját mutattuk be, minden egyes darab egyedi, kézzel festett és porcelánból készül. Egyes darabokon Leonardo Da Vinci műalkotásai és Mátyás király Corvinái is fellelhetők.

Az eseményről készült összefoglaló videót a cikk elején tudod megnézni!

A Zema márkát az egyedi, kézzel készült porcelánékszerek jellemzik.Forrás: Gáll Franciska