Íme a 2021-es őszi-téli sapkatrend!

Egy jól megválasztott divatos női sapka nemcsak a hideg ellen véd meg, de stílusos kiegészítője is lehet az öltözékednek. Idén ősszel és télen sem lesz hiány a meleg, mintás és színes fazonokból, de lássuk is, hogy miből válogathatsz.

Francia sikk

Csak magyarul nevezik svájcisapkának, valójában az elnevezése a francia „béret" szóból ered. A lapos és kerek, karima nélküli fejfedőt többnyire féloldalra vagy hátrahúzva viseljük, nagyon nőies és elegáns viselet. Lily Collinst, az Emily Párizsban színésznőjét is piros sapkába öltöztették a sorozat forgatásán, de Vanessa Hudgensnak és Sienna Millernek is nagyon jól áll ez a fazon. Jó hír, hogy egyre több színben kapható, így biztos te is megtalálod a kedvencedet!

A rajtam látható francia sapka a Mohito üzleteiből szerezhető be.Forrás: Gáll Franciska
A rajtam látható francia sapkát a Zara üzleteiben tudod beszerezni.Forrás: Gáll Franciska


Ho-ho–ho, horgásznék!

Elsőre biztosan viccesnek találod, de el sem hinnéd, hogy mekkora őrület lett idén a horgászsapka. Bár az elnevezése a horgászok viseletére utal, de érdekes módon ők ezt a fazont hordják a legkevésbé a pecázáshoz, mert szerintük nem olyan hatékony az eső, a nap és a hideg ellen. Többféle mintával, valamint vászon, steppelt és szőrös anyagból is kapható. Nézd csak, milyen jól áll Billie Eilishnak, Rihannának és Hailey Biebernek is.

 

A rajtam látható horgászsapkák a Bershka üzleteiből szerezhető be.Forrás: Gáll Franciska
A rajtam látható sapkák a Mohito üzleteiből szerezhetők be.Forrás: Gáll Franciska


Siltet fel!

Továbbra is hódítanak a baseball és a „Baker Boy" névre keresztelt siltes sapkák. Ez a darab semmiképp nem hiányozhat a ruhatáradból, mert rendkívül stílusos, feldobja a szettedet, többféleképpen is hordhatod, és szinte mindenhez passzol! A csajok mostanában akkor is hordják, ha nincs idejük hajat mosni, fésülködni, vagy sminkelni, így könnyen eltakarják vele a hajukat és az arcukat. Ezt a fazont férfiak és nők is egyaránt imádják, így fogadjunk, hogy a te pasid sem örül, ha csak úgy lenyúlod a kedvenc baseball sapiját. Gigi Hadid, Lily James, Blake Lively és Rosie Huntington-Whiteley is a siltes sapka királynői.

A rajtam látható sapkák a Mohito üzleteiből szerezhetők be.Forrás: Gáll Franciska
A rajtam látható sapka a Reserved üzleteiből szerezhető be.Forrás: Gáll Franciska

 

Pom-Pom Party

Sosem megy ki a divatból egy jó meleg pom-pom sapka. Nemcsak megvédi a hajhagymáidat a hideg időtől, de a füleid sem fognak lefagyni, és a tetején levő pom bohókássá teszi a szettedet. Ez a sapka is több színben és különféle mintákkal kapható, csak siess, nehogy mindet elkapkodják. Nagy kedvence a pom-pom sapka Reese Whitherspoonnak és Sutton Fosternek is.

 

A rajtam látható sapka a Mohito üzleteiből szerezhető be.Forrás: Gáll Franciska

 Na és neked melyik sapka tetszik a legjobban?