Öltözz úgy, mint a sztárok! - Az ősz nagy slágere, a pulóverruha

Új rovatunkban minden héten bemutatom egy híresség hétköznapi szettjét, és levadászom, hogy honnan és hogyan tudod azt költséghatékonyan beszerezni.

Az ősz nagy slágere a pulóverruha! Ha reggel nagyon sietsz, és gondban vagy, hogy mit vegyél fel, de szeretnél egyszerűen, mégis csinosan felöltözni, akkor a tökéletes választás: egy hosszított pulóver.Kombinálhatod egy melegebb harisnyanadrággal, cicanadrággal, leggingssel vagy egy hosszú csizmával, így legalább fázni sem fogsz. A sztárok is imádják ezt a stílusos viseletet, figyeld meg ők hogyan hordják és szerezz be egyet te is! 

Bella Hadid topmodell a napokban vállalta fel, hogy mentális gondokkal küzd. Ezzel szeretné felhívni a figyelmet, hogy a közösségi média nem a valóságot tükrözi, és mindenkinek lehetnek nehezebb időszakai és kudarcai, de szerinte mindig van fény az alagút végén, csak meg kell találni az odavezető utat. Ő is elindult a gyógyulás felé vezető úton, és egy őszi narancs színű pulóverruhában indult kávézni. A szettjét egy fekete maszkulin bokacsizmával, egy fekete válltáskával és napszemüveggel dobta fel. 

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Narancs pulóverruha: 9.995 HUF Maszkulin loafer cipő: 11.995 HUF Fekete válltáska: 7.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

Egy másik gyönyörű szupermodell, Hailey Bieber is a pulóverruhát választotta. Nekem ez a szett lett a kedvencem, nagyon jól néz ki a bézs színű felső barna szövetkabáttal, csizmával és táskával kombinálva

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Bézs pulóverruha: 8.995 HUF Barna szövetkabát: 22.995 HUF Barna hosszú csizma: 17.995 HUF Barna táska: 9.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

Végül, de nem utolsósorban a híres színésznő, Blake Lively is egy szürke pulóverruha mellett tette le a voksát. Blake a hosszított pulóveréhez, egy hosszú és fűzős fekete csizmát és egy kék szőrmekabátot választott, én pedig egy szemellenzős női sapkát is felpróbáltam hozzá.

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Szürke pulóverruha: 8.995 HUF Szürke sapka: 4.995 HUF Fekete bokacsizma: 15.995 HUF Fekete válltáska: 6.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

 Neked melyik szett tetszik a legjobban?