Ilyen volt az Őszi Esküvő Kiállítás

Két év után végre újra volt Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón. Az eseményen idén már büszke menyasszonyként vettem részt, megismertem a legújabb esküvői trendeket, ötleteket és inspirációkat gyűjtöttem a nagy napra. És természetesen szebbnél szebb ruhákban léptem kifutóra. 

A 2021-es Őszi Esküvő Kiállításon hódítottak a csipkés, tüllös és gyöngyös menyasszonyi ruhák, de divatba jöttek a fekete, a színes, és a farmer változatok is.

Őszi Esküvő KiállításForrás: Gáll Franciska


Idén számomra még különlegesebb volt, hogy nyitó modellként léphettem a kifutóra, ugyanis a nyáron eljegyeztek, így boldog menyasszonyként is szemlélhettem az eseményeket. Nagyon tetszettek a dekorációs, gasztro- és esküvőikellékes-kiállítók, rengeteg fotót és infót gyűjtöttem be az esküvőm megszervezéséhez. Amit már biztosan tudok, hogy megtaláltam a tökéletes esküvői és menyecske ruhámat is, ezen kívül selfie boxot, marcipánból és tortabevonóból készült figurát, és élő zenekart is szeretnék a nagy napra. Nagyon sok látogató, menyasszony és meglepően sok vőlegény vett részt a hétvégi kiállításon, a legszerencsésebbek egy álomesküvőt, nászutat és kreatív fotózást is nyerhettek.

A kiállítók mellett, esküvői divatbemutatókkal is készültünk. Egy teljes napon át tartott a ruha és a koreográfia próba, hogy a hétvégén minden gördülékenyen menjen. A bemutatókra a fodrászok egy feszes kontyot készítettek nekünk, hogy a sok átöltözés közben is tartós maradjon a frizuránk és ne akadjon bele a ruhákba. Bevallom őszintén, hogy a sminknél jobban örültem volna, ha egy kicsit szem- vagy szájhangsúlyosabbat festenek nekünk, de a varázslatos ruhakölteményeknek hála így is gyönyörűnek éreztük magunkat.

A kiállításon elég hideg volt, ezért a színfalak mögött a bemutatók kezdetéig nagykabátot vettünk a menyasszonyi ruhákra, hogy ne fázzunk meg. Ilyenkor szigorúan kötelező, hogy egységesen testszínű fehérneműt és natúr körmöket viseljünk, ami passzol a ruhákhoz. Vicces volt, hogy az egyik ruha annyira áttetsző anyagból készült, hogy a fehérneműnk a kifutón a reflektorfények miatt feketének tűnt, amit a nézők hangosan meg is jegyeztek. Kihívás volt a hosszú és tüllös ruháknál elegánsan vonulni, mert a magassarkúnk többször is beakadt az anyagba.

A legszebb ruhák díjat is kaptak, és az eseményt egy gospel kórus előadása zárta. Ha nem lennék menyasszony, akkor is ellátogattam volna a kiállításra, mert rengeteg látványos és érdekes programot kínáltak a szervezők, olyan volt, mintha egy mesevilágba csöppentem volna. 

 Az eseményen videót is készítettem: