Öltözz úgy, mint a sztárok! - Chrissy Teigen

Új rovatunkban minden héten bemutatom egy híresség hétköznapi szettjét, és levadászom, hogy honnan és hogyan tudod azt költséghatékonyan beszerezni.

Chrissy Teigen igazi stílusikon! A népszerű modell és influencer közel 36 millió követőt tudhat magáénak a közösségi oldalakon, és gyakran mutatja meg hétköznapi vagy alkalmi szettjeit, mikor férjével, John Legenddel mennek vacsorázni.

Chrissy TeigenForrás: instagram.com/chrissyteigen


Az énekes és családja a minap Boston utcáin sétáltak, amikor meghallották, hogy egy utcazenész épp John Legend egyik legnépszerűbb dalát, az "All of me"-t énekli. A dal végén John odalépett a zenészhez, megölelte és megköszönte neki, hogy az ő dalát játszotta.

A család számára a tavalyi és az idei év is maga volt a pokol, Chrissy ellenséges magatartása és alkoholproblémái miatt lecsúszott a lejtőn, emiatt egyre több munkától esett el, ráadásul pont egy éve vesztette el harmadik kisbabáját, akinek gyászát azóta sem tudja feldolgozni.
Reméljük, hogy a gyönyörű modell és édesanya hamarosan talpra áll, és jövőre újra szárnyalni fog. Addig is hoztam tőle három olyan hétköznapi őszi szettet, amilyet te is bátran viselhetsz a suliban, munkában, vagy akár egy baráti összejövetelen!

Az első egy egyszerű, de stílusos kockás blézer, fekete rövid sportmelltartóval és egy bőszárú farmernadrággal.

 

A rajtam látható teljes szett a H&M üzleteiből szerezhető be.
Kockás blézer: 9.295 HUF Fekete sportfelső: 4.495 HUF Bőszárú farmernadrág: 6.995 HUF Fehér papucs: 4.495 HUF Fekete válltáska: 6.495 HUF
Forrás: Gáll Franciska

A második szettnél Chrissy egy fekete garbót és egy fekete farmert viselt fekete bakanccsal, amit egy bézs színű, hosszú szövetkabáttal kombinált.

 

A rajtam látható teljes szett a H&M üzleteiből szerezhető be.
Fekete garbó: 2.995 HUF Fekete farmer: 5.995 HUF Fekete bakancs: 9.995 HUF Bézs szövetkabát: 14.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

A harmadik szett pedig egy fehér hosszú ing szürke hosszú blézerrel és színes csizmával, ami igazán feldobja a szürke őszi hétköznapokat. 

 

A rajtam látható teljes szett a Reserved üzleteiből szerezhető be.
Szürke blézer: 12.995 HUF Hosszú fehér ing: 6.995 HUF Bokacsizma: 14.995 HUF Fekete válltáska: 8.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

 Neked melyik szett tetszik a legjobban?