Öltözz úgy, mint a sztárok! - 10.rész

Új rovatunkban minden héten bemutatom egy híresség hétköznapi szettjét, és levadászom, hogy honnan és hogyan tudod azt költséghatékonyan beszerezni.

Ugye te is imádod az Emily Párizsban című sorozatot?Emily (Lily Collins) egy marketinges állás miatt váratlanul Párizsba költözik, és szókimondó amerikai stílusával igyekszik megállni a helyét a francia fővárosban. Fordulatos kalandjaiban a munka, a barátok és a szerelem között lavírozik, de leleményességével és kellő rátermettségével mindig kivágja magát a slamasztikából. Mindezt persze csinos és divatos szettekben teszi, melyekből most én is hoztam neked párat, így könnyedén te is Emily bőrébe bújhatsz. Jó hír, hogy már nem kell sokat várnod, ugyanis 2021. december 22.-én érkezik a második évad a Netflix kínálatába! 

Emily PárizsbanIMDb

Az első szettet az első részből választottam, mikor Emily beköltözik az új párizsi lakásába, és egy fehér haspólót, piros kockás inget és egy fekete farmert visel.

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Kockás ing: 7.995 HUF Fehér top: 1.995 HUF Fekete jeggins farmer: 6.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

 

A második szett egy stílusos rózsaszín öltözet, én a pink cipőt és a térdzoknit egy fekete hosszú szárú csizmával helyettesítettem. 

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Pink mintás felső: 9.995 HUF Rózsaszín átlapolós blézer/kabát: 15.995 HUF Mini szoknya: 6.995 HUF Fekete hosszú csizma: 17.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

 A harmadik a kedvenc szettem, egy kockás blézer, kockás nadrággal, piros svájci sapkával és egy fekete női táskával kiegészítve, amiben bátran mehetsz a suliba, munkába vagy akár egy meetingre is.

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Kockás blézer: 15.995 HUF Kockás nadrág: 7.995 HUF Svájci piros sapka: 4.595 HUF Fekete táska: 9.995 HUF Boka csizma: 15.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

 

 Na és neked melyik szett tetszik a legjobban? Írd meg kommentben!