Ezek a cipők hódítanak idén ősszel

Itt a 2021-es őszi cipődivat! Újra hódítanak a vastag sarkú bokacsizmák, a színes és lakkhatású félcipők és a szőrös bakancsok. A választék hatalmas, csak győzd válogatni a trendibbnél-trendibb lábbeliket.

Színes bokacsizmák

Az ősz színeiben pompáznak a vastag sarkú, platformos, kerek vagy hegyes elejű bokacsizmák. A barna, a bordó, a sárga és a krémszínű darabok remekül feldobják a szettedet, a vastagabb sarok pedig megvéd az elcsúszás veszélyétől. Még egy fontos tipp: továbbra is menő, ha a táskád színben vagy anyagban passzol a cipődhöz.

Színes bokacsizmákForrás: Gáll Franciska

 

Közepes vagy hosszú szárú?

Divatba jöttek a félszárú velúr és bőrcsizmák. Ez a fazon nagyon jól formálja és optikailag nyújtja a testalkatodat. Jól mutat egy maxi- vagy midiszoknyával, farmer- és bőrnadrággal vagy egy színes harisnyával. A hosszú szárú csizmák még mindig nagyon szexik és elegáns megjelenést kölcsönöznek. Nem számít, hogy a vádlid vékony vagy vastag, válaszd a fűzős, cipzáras vagy csatos verziókat, így kedvedre állíthatod a szorosságát.

Forrás: Gáll Franciska
Kényelmes és elegánsForrás: Gáll Franciska

 Szőrös és meleg

A bakancsok széles tárházában biztos, hogy találsz magadnak egy meleg darabot a hidegebb időkre. A kívül-belül szőrös és bélelt bakancsok a vastag és bordázott talpaknak köszönhetően kiállják az idő próbáját. A vagányabbaknak is kedveznek idén, a színes, lakkos és fűzős darabok nagyon stílusosak és szinte mindenhez passzolnak. 

Szőrös és meleg bakancsokForrás: Gáll Franciska
Lakkhatású fűzős bakancsokForrás: Gáll Franciska
Nekem a fehér bakancs lett a kedvencem.Forrás: Gáll Franciska


Maszkulin félcipők

Az idei ősz slágerei a maszkulin félcipők! A lakkbőr és díszített fazonok tökéletesek a melós hétköznapokra. A lapos talpú lábbelik remekül kombinálhatóak ballonkabáttal, blézerrel és nadrággal.

 

A maszkulin hatású cipő is tud nőies lenni.Forrás: Gáll Franciska

 

 Te melyik stílust választanád?