Öltözz úgy, mint a sztárok! - 8. rész

Új rovatunkban minden héten bemutatom egy híresség hétköznapi szettjét, és levadászom, hogy honnan és hogyan tudod azt költséghatékonyan beszerezni.

Valld be, hogy te is irigyelted Andy-t (Anne Hathaway) Az ördög Pradát visel című filmben, amikor óriási stílusváltáson esett át, és szebbnél szebb és divatosabb szettekbe öltöztették. A film idén lett 15 éves, de a mai napig óriási sikernek örvend. 

TUDTAD?
A film jelmeztervezője a 79 éves Patricia Field volt, aki a Szex és New York és az Emily Párizsban című sorozatok szettjeiért is felelt. A tervezőnek nem volt könnyű dolga, hiszen sok luxusmárka nem szeretett volna szerepelni a filmben, mivel azt Anna Wintourról a Vogue főszerkesztőjéről mintázták, aki állítólag megfenyegette a divatmárkákat, hogyha a nevüket adják a filmhez, akkor nem jelenhetnek meg többé a híres divatmagazinban. A filmben bemutatott ruhák összege elérte az egymillió dollárt, ezt a filmtörténelemben az egyik legdrágább jelmezköltségvetésként tartják számon.

Most hoztam neked három olyan őszi kabátszettet a Zara üzleteiből, amilyet Anne Hathaway is viselt, így te is könnyen a színésznő bőrébe bújhatsz, és igazán stílusosnak érezheted magad a melós hétköznapokon is. 

Az első egy divatos fehér kabát, amit kombinálhatsz egy tweed vagy francia sapkával és egy vékony kesztyűvel. Viselj hozzá passzoló fehér, arany vagy kígyóbőr mintás kézitáskát és bokacsizmát vagy magassarkú félcipőt. 

Fehér szövetkabát: 9.995 HUF Francia sapka: 5.995 HUF Kézitáska: 4.195 HUF Bokacsizma: 9.995 HUFForrás: Gáll Franciska


A második egy zöld színű kabát, amit napszemüveggel, kesztyűvel és egy párducmintás sállal variálhatsz. 

Zöld szövetkabát: 35.995 HUF Fekete kézitáska: 8.995 HUF Bokacsizma: 9.995 HUFForrás: Gáll Franciska

 


A harmadik szett egy fekete gombos szövetkabát, narancsszínű sapkával és hosszúszárú bőrcsizmával. Mindegyik kabáthoz felvehetsz mintás vagy színes harisnyát is, hogy még inkább feldobd az öltözéked, na meg, hogy melegítsenek a hideg időben. 

Fekete szövetkabát: 29.995 HUF Fekete táska: 8.995 HUF Narancsszínű sapka: 4.995 HUF Hosszúszárú bőrcsizma: 35.995 HUFForrás: Gáll Franciska

 

 Neked melyik kabátos szett tetszik a legjobban?