Öltözz úgy, mint a sztárok! - 7. rész

Új rovatunkban minden héten bemutatom egy híresség hétköznapi szettjét, és levadászom, hogy honnan és hogyan tudod azt költséghatékonyan beszerezni.

Elsőre biztos furcsának találod, hogy ősszel a bőrszoknyadivatról írok, de ez az a ruhadarab, ami nélkül lehet, de nem érdemes élni.

Nemcsak a rockerek, de a sztárok nagy kedvence is, és a hidegebb időkben harisnyával, hosszú csizmával és pulcsival is nagyon jól mutat. Egyre divatosabbak a színes, felsliccelt, és cipzáros fazonok; lássuk, hogy kedvenceink hogyan viselik a bőrszoknyát! 

Rita Ora a népszerű és mindig stílusos énekesnő a fekete felsliccelt bőrszoknyáját egy piros bővebb inggel, színes csíkos pulcsival, hosszú fekete csizmával és egy válltáskával dobta fel. Ezt a szettet bátran viselheted a suliban, a munkában, de akár egy baráti összejövetelen is. 

 

A rajtam látható teljes szettet beszerezheted a Mango üzleteiből.
Műbőrszoknya: 9.995 HUF Piros laza pulóver: 6.995 HUF Magas szárú bőrcsizma: 49.995 HUF Színes sál: 7.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

Az elegáns és színes bőrszoknyák táborát Meghan Markle és Katie Holmes képviselik. A szoknyákhoz színes inget és magassarkú cipőt vettek fel, így egy üzleti megbeszélésen vagy hivatalos eseményen is megállják a helyüket. 

 

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Színes ing: 7.995 HUF Színes öko bőrszoknya: 6.995 HUF Kézitáska: 7.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

Na, ez nem semmi! Paris Hilton, a milliárdos botrányhős-üzletasszony és énekesnő ebben a leopárdmintás blúzban, bőrszoknyában és a hosszú bőrcsizmában nagyon szexi és divatos. Ugye, te is azonnal felpróbálnád ezt a szettet? 

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Átlapolós bőrszoknya: 7.995 HUF Leopárdmintás blúz: 4.995 HUF Velúrcsizma: 17.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

A végére egy lazább, sportosabb variációt hagytam, amit Diane Kruger színésznő viselt. A bőrszoknyát egy csíkos pólóval, farmerdzsekivel és sportcipővel kombinálta, amit a hétköznapokon is bátran hordhatsz. 

 

A rajtam látható teljes szett a Mohito üzleteiből szerezhető be.
Cipzáras bőrszoknya: 6.995 HUF Farmerdzseki: 9.995 HUF Sportcipő: 11.995 HUF
Forrás: Gáll Franciska

 Na és neked melyik szett tetszik a legjobban?