Divatbemutató a Vadászati Világkiállításon

Már csap pár nap van hátra az október 14-ig tartó, látványos és programokban gazdag Vadászati és Természeti Világkiállításból, amelynek egyik, számomra legérdekesebb programja Hrivnák Tünde divattervező bemutatója volt. Az eseményen volt szerencsém modellként részt venni.

Hrivnák Tünde „Wondeer" ruhakollekciója kifejezetten erre a rendezvényrekészült.

Bemutatkozik a Wondeer kollekcióForrás: Perl Photography


A magyar motívumokkal díszített, kézzel készített, egyedi kollekció kifejezetten a magyar vadásztársadalom számára, főként olyan nőknek és férfiaknak készült, akik szeretik a természetet, a vadászattal kapcsolatos életstílust és kultúrát, valamint az eredeti magyar értékeket.

A ruhák színvilágát a barna, a fekete, a zöld és a bézs színek használata jellemzi. Az exkluzív darabokon megjelennek a legkifinomultabb népi motívumok, többek között a kalocsai és a kalotaszegi minták is

Kalocsai és kalotaszegi motívumok díszítik a Wondeer kollekciótForrás: Gáll Franciska

Mi, modellek nagyon izgatottan vártuk és készültünk a bemutatóra, amit egy ruhapróba előzött meg, ahol felpróbáltuk, majd Hrivnák Tünde ránk igazította a kollekciót.

A Hungexpóra koradélután érkeztünk, ahol elkészült a haj és a smink, majd koreográfiapróba következett. Nekem ez volt az első bemutatóm Tündével, ő és a többi modelllány is nagyon kedvesen fogadtak, megmutatták, hogyan fogjuk bejárni a színpadot. Bár a legtöbb divatbemutatón szigorú modellarcot kell vágni, itt a tervező külön kérése volt, hogy mosolyogjunk és érezzük jól magunkat!

A hajkoncepció egy hátrafésült, stílusos konty volt, melybe egy madártollat tűztek. Sminknek egy elegáns, természetes, füstös és szemhangsúlyos festést készítettek nekünk. Nagyon tetszett ez a stílus, ilyenkor igyekszem ellesni, hogyan készítik a szakemberek a frizuránkat és a sminkünket, és otthon a szabadidőmben megpróbálom magamnak hasonlóan elkészíteni, több-kevesebb sikerrel.

A kifutón magyar népies zenére vonultunk, mely még inkább emelte a divatbemutató színvonalát. Hatalmas tapsviharral, ovációval és gratulációval fogadta a közönség a vadászati kollekciót és a tervezőt. Nagyon jó érzés volt, hogy minden ruha bemutatásánál megtapsoltak minket és fotókat készítettek rólunk. Sokszor azt is halljuk a színpadon, ha a vendégek a bemutató közben dicsérnek vagy kibeszélnek minket. 

A divatbemutató hatalmas sikert aratottForrás: Perl János / Hrivnák Tünde


Eddig három alkalommal mutattuk be a kiállításon a kollekciót. Ha ennek ellenére lemaradtál róla, október 13-án 17:00 órától még megnézheted.

Kattints a képre, és nézd meg a divatbemutatón készült képeket!