Újabb csajos sorozatok, melyek sosem mennek ki a divatból

Az előző részben ajánlottam néhány sorozatot a kedvenceim közül, amelyeket biztos vagyok benne, hogy te is megszerettél, ha rajongsz a csajos sorozatokért. Ha azokkal végeztél, akkor a következőket se hagyd ki, mert hidd el, ezúttal sem fogsz csalódni!

6. Younger

A könnyed és üdítő sorozat, a negyvenes éveiben járó, egyedülálló édesanya, Liza Miller történetét mutatja be, aki kénytelen 26 évesnek hazudnia magát, hogy visszatérhessen a könyvkiadó szakmába. Természetesen a hazugságai tovább bonyolódnak, és kihatnak a szerelmi és baráti kapcsolataira is. Évadokon keresztül izgulhatunk, hogy Liza Charles vagy Josh mellett fog-e végleg lehorgonyozni, és a hetedik évad végére kiderül az is, hogy mi lesz a kiadó sorsa. Barátnői, Kelsey, Maggie és Lauren kísérik őt a rögös úton, mindenki a saját szerelmi életével bajlódva. Ebben a sorozatban mindent megtalálsz, ami kell: humor, szerelem, barátság, karrier.

7. Emily Párizsban

Darren Star író a Szex és New York és a Younger sorozatok után egy újabb sikeres történettel rukkolt elő, ami Emily (Lily Collins) párizsi kalandjait követi nyomon. Emilynek egy marketinges munka miatt, váratlanul Párizsba kell költöznie, ahol új embereket és a francia kultúrát is meg kell ismernie. Eleinte nem szívesen fogadják a minden lében kanál fiatal lányt, de talpraesettségének és leleményességének köszönhetően mindig talál valami megoldást a felmerülő problémákra. Az első évad végére Emily szerelmi élete is egyre tovább bonyolódik, így alig várjuk a folytatást, ami idén december 22-én érkezik a Netflixre.

8. Ginny és Georgia

Ez a sorozat a modern Szívek Szállodája! Georgia fiatalon szülte Ginny-t, és hullámzó anya-lánya kapcsolatukat rejtélyes titkok övezik. Míg a korához képest sokkal érettebb Ginnynek meg kell küzdenie a tinikor viszontagságaival, addig Georgia próbálja helyes útra terelni életüket, azt remélve, hogy a tragikus múlt mindezt nem árnyékolja be. A modern sorozatban érdekes szerelmi szálak szövődnek, és az utolsó részben is sok kérdés megválaszolatlan marad. A nagy sikerre való tekintettel, a Netflix tavasszal berendelte a második évadot, így reméljük jövőre már élvezhetjük a folytatást.

+1 magyar sorozat: Oltári Csajok

Szerintem ez a legjobb magyar csajos sorozat! Három éve debütált a televíziókban Angéla, Hajni és Piros, a három nővér története. A százrészes széria epizódjai fordulatos eseményeket tartogatnak, melyekből kiderül, hogy az a lány kapja majd a vidéki kastélyt, aki előbb férjhez megy. A három Erdész lány három különböző karakter, így könnyen azonosulhatsz valamelyikükkel. A lányok körül hemzsegnek a sármos pasik, a szálak egyre csak bonyolódnak és kihatnak a karrierjükre és a családi életükre is.

A sorozat hatalmas sikert aratott, azóta is folyamatosan ismétlik, és én minden alkalommal újra és újra megnézem. Sok rajongó, köztük én is számítunk a folytatásra, de a készítők sajnos ezt még nem erősítették meg.